Rezerva Zavidova si připisuje klidnou výhru nad Lány


Branky


0

Zavidov - Jasného favorita mělo utkání mezi rezervou Zavidova a Lány. Hosté sice dokázali v zápase vyrovnat, ale po vyrovnávací brance vzal Zavidov vše do svých rukou a soupeři nadělil další tři góly. Výsledkem byla klidná výhra a zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďánský započal své gólové představení

Začátek zápasu začal výborně pro Zavidov, který se snažil vstřelit rychlý gól a určovat tempo zápasu. To se také podařilo a už v 9' začal svůj střelecký třígólový koncert Žďánský - 1:0. Po tomto gólu se snažili zavidovští navýšit své vedení, ale pokusy Žďánskeho, Čecha st., Peška a Knora vyzněli pro hostující tým.

 

Lány se dostávali na dostřel zavidovské branky jen sporadicky. Za zmíňku stojí jen individuální akce hostujícího útočníka, který střelou z vápna pozorného M. Štillera nepřekvapil. Další možnost měli hosté z volného přímého kopu hned za hranicí vápna, ale brankář zavidovské rezervy tečovanou střelu nadvakrát chytil. Do konce půle se nic zvláštního nestalo, a tak se do kabin šlo za jednogólového vedení domácích.

Brankář Kraus byl posledním skórujícím

Druhá půle začala opět náporem domácího týmu. Velkou šanci na navýšení vedení měl Čech st., ale svou slabší nohou nedokázal poslat míč do sítě. Nepsané pravidlo "nedáš - dostaneš" vzalo za své. Švolba utekl po pravé straně, poslal centr do vápna na útočníka, kterého srazil k zemi domácí obránce Vrubel. Rozhodčí Bohatý neváhal ani vteřinu a nařídil pokutový kop, který Švolba bez problému proměnil - 1:1.

 

Po vyrovnávacím góle zapli Zavidovští na vyšší rychlostní stupeň. Odměnou byla nařízená penalta, když si hostující útočník nešťastně sám nastřelil ruku. Penaltu si vzal na sebe Žďánský a vrátil vedení na stranu svého týmu - 2:1.

 

Zanedlouho Žďánský dovršil hattrick, když tvrdou střelou prostřelil Nováka - 3:1. Po tomto gólu bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Konečný stav zápasu završil A. Kraus, který křižnou střelou nedal Novákovi šanci - 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Jiří Plincner - trenér: ,,Zápas odpovídal postavení v tabulce. Bylo jen otázkou času, kdy se prosadíme. I když to trvalo dost dlouho a soupeř občas pozlobil, jsem rád, že jseme to zvládli bez zranění."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - FEJFAR Jakub, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.