Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroučová v závěru strhla vítězství na svou stranu


Branky


0

Kolešovice - Na hřiště Kolešovic přijela Kroučová, která z pěti posledních zápasů získala pouze dva body za penaltovou výhru nad Lišany. Domácí celek tři zápasy po sobě neprohrál. Na jaře skončil vzájemný souboj lépe pro Kroučovou a Kolešovice tak měly co oplácet. Kroučová ale i tentokrát zvládla soupeře porazit a odvezla si všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Problém s proměňováním šancí

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří byli od úvodních minut aktivnější. Během prvního poločasu měli Kolešovičtí více šancí, ale jen jednu dokázali proměnit. Ve 26' otevřel skóre zápasu Polánek - 1:0. Kroučovou gól nepoložil a ve 37' se dočkala vyrovnání zásluhou Škuthana - 1:1. Do kabin šly oba celky za nerozhodného stavu, kdy zejména domácí může mrzet neproměňování šancí.

Půl hodiny v deseti a přesto výhra!

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe Kroučové, když minutu po zahajujícím hvizdu hlavního sudího skóroval Jan Husák - 1:2. Kolešovice zaspaly začátek druhé půle, což se jím vymstilo. V 57' se nelíbil výrok rozhodčího hostujícímu Jakubovi Husákovi, který si za vulgární hodnocení vysloužil kartu barvy červené a oslabil tak svůj tým.

 

Kolešovičtí tak před sebou měli více než půl hodinu proti deseti. V 66' se dočkali vyrovnání, když se prosadil Roubík - 2:2. I přes početní nevýhodu si ale domácí nedokázali vytvořit šance, ze kterých by skórovali a otočili tak zápas ve svůj prospěch.

 

S přibývajícím časem jakoby domácím docházela fyzička, nedostupovali hráče soupeře, prohrávali souboje a nechávali Kroučové příliš prostoru. To se jím stalo osudné! V 86' dokázal nový hráč na hřišti Císař vstřelit branku a strhnout vedení na stranu svého týmu - 2:3. Domácí vsadili vše na jednu kartu, ale vyrovnat nedokázali. Ba naopak v 90' udeřilo na druhé straně, když se prosadil po pěti minutách pobytu na hřišti Trkal - 2:4.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: ,,V prvním poločase jsme byly lepším týmem, ale nedali jsme vyložené šance. 33 minut jsme hráli proti deseti a nebyli jsme schopni si vytvořit žádnou vyloženou šanci, ze které bychom mohli výsledek otočit v náš prospěch, což by Kroučovou položilo. Bohužel se tak nepovedlo. Strašně dlouho nám trvá než něco uděláme, tím pádem ztrácíme moment překvapení. Nedostupovali jsme jejich hráče, byli jsme daleko a prohrávali souboje. Netrénuje se a je to na našich hráčích strašně znát. Nejen co se týče fyzičky, ale i herně."




Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Hořejší [-] , J. Kovář [-] , O. Ridzoň [-] , J. Vician [-] , P. Roubík [-] , T. Luksch [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] (86. A. Jelen [-] ) , V. Zuska [-] , P. Matějovský [-] (67. M. Houška [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] (85. J. Trkal [-] ) , J. Husák [-] , R. Janek [-] , J. Vančura [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] (79. M. Císař [-] )

ŽK: 69. O. Ridzoň , 70. P. Roubík , 88. P. Barthel - 55. J. Vančura , 56. J. Husák . ČK: 57. J. Husák .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠVÁCHA Josef, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.