1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes těsně přehrála Chmelaře


Branky


0

Mutějovice - Chmelaři přivítali na svém hřišti Kněževes, která chtěla potvrdit vítězství proti Jesenici, ale nečekalo ji jednoduché utkání. Domácí umí zahrát na kohokoliv, což v minulých zápasech potvrdili. Těsného vítězství se nakonec dočkala Kněževes, když otočila utkání ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Chmelaři na silné soupeře umí, proto Kněževes nečekalo nic jednoduchého. To se potvrdilo ve 14', když domácí celek poslal do vedení Sajner - 1:0. Od utkání se dal čekat vyrovnaný průběh, což také krátce před poločasem potvrdil Hanych, který vyrovnal stav utkání - 1:1. Po vyrovnávací brance se nic nestalo a šlo se tak za nerozhodného stavu se šlo do kabin.

Čihař rozhodl o zisku tří bodů

Za nerozhodného stavu šly oba celky do druhého poločasu, kde by jen jedna branka mohla rozhodnout. To se také potvrdilo po hodině hry, když dostal možnost ke skórování Čihař a využil ji - 1:2. Defenziva Kněževsi v čele s kapitánem Vrábíkem nedovolila domácím skórovat a 3 body tak putovaly do Kněževsi.



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - R. Sattler [-] (70. T. Čuda [-] ) , P. Sajner [-] , T. Roubík [-] , L. Roubík [-] , J. Melč [-] , L. Kapoun [-] , M. Ibrahim [-] , J. Grill [-] , O. Frühauf [-] , M. Bradáč [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] (46. M. Krejčí [-] ) , J. Vrábík [-] , J. Vršecký [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (90. M. Vršecký [-] ) , R. Vaníček [-] (82. M. Miksa [-] ) , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 27. R. Sattler - 50. P. Kollár , 75. R. Čihař , 77. R. Vaníček .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠPIDRA Marek, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.