Olešná přehrála rezervu Zavidova


Branky


0

Olešná - Hosté ze Zavidova před zápasem ztráceli na domácí celek 3 body a chtěli tuto ztrátu vynulovat. Po prvním poločase neměli diváci o vítězi jasno, ale po bezbrankové polovině přišla ta druhá, po které byla Olešná šťastnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gólu se diváci nedočkali

Utkání Olešné s rezervou Zavidova řídíl po dvanácti letech David Svoboda, který se tak po dlouhé době vrátil k píšťalce.

 

Od prvních minut bylo vidět nasazení obou týmů, které si nedají nic zadarmo. První šance se dočkali krátce po úvodním hvizdu hosté, ale Fiedler jejich střelu výborně vyrazil na roh s přispěním brankové konstrukce. Chvíli poté o sobě dali vědět také domácí, ale únik J. Procházky skončil lobem těsně vedle Štillerovy svatyně.

 

Rezerva se prezentovala rychlými protiútoky, ale ve většině případů akce končila špatnou finální přihrávkou. Ve 34' měl k dispozici T. Vodrážka volný přímý kop ze slibného místa, ale Štiller jeho pokus zneškodnil. Krátce před poločasem projevili své kvality brankáři. Jako první se ukázal domácí Fiedler, který zneškodnil nebezpečnou střelu do levé šibenice a následně Štiller, který dokázal vytěsnit volný přímý kop R. Poláška mimo tři tyče.

Konečně to tam padalo

Oba týmy navázaly na hru z předešlého poločasu a pokračovali v ní. K první šanci se dostali v 51' hosté, ale Fiedler byl na místě. Krátce poté střílel těsně vedle Majba a o pár minut později byla 2x zblokována střela R. Poláška na roh, který prolétl celým malým vápnem, ale k teči se nikdo z útočících hráčů nedočkal.

 

První branka zápasu padla až v 67' po trase R. Polášek - Zadák - T. Vodrážka a střela posledně jmenovaného zpoza vápna skončila v síti - 1:0. Rezerva zvyšovala svůj tlak, měla k dispozici velké množství standartních situací, ale domácí obrana byla bezchybná. Byli to ale domácí, kteří navýšili své vedení. V 75' se dostal k míči Majba a razantní křižnou střelou rozvlnil síť za Štillerem - 2:0.

 

Blížil se konec zápasu a stoupající tlak hostů, který vyústil v rohový kop, který tečoval na přední tyči P. Čech st. za sebe, balon si jako adresáta našel jeho syna - P. Čecha ml. a ten ho nekompromisně uklidil do Fiedlerovy branky - 2:1. V 88' se ale podařilo dát domácím uklidňující branku po samostatné akci R. Poláška, který utekl hostující obraně, udělal kličku Štillerovi a skóroval - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: ,,Z dnešní výhry mám velikou radost. Nerodila se totiž vůbec lehce. Vyskytly se nějaké problémy se složením obranných řad, když chyběli Pakši, Helebrant, T.Procházka a Ličman, ale na poslední chvíli nahradivší hráči je skvěle zaskočili. Hosté hráli přesně to, co jsme čekali a čím se prezentovali zejména ve druhé půli v Mutějovicích. Naštěstí jsme zejména v prvním poločase dokázali tyto akce eliminovat, byť někdy to bylo s vypětím všech sil. Ve druhé půli jsme výkon zlepšili a myslím, že jsme soupeře porazili díky větší zkušenosti. Zavidovští se prezentovali jako nejlepší soupeř, se kterým jsme na jaře prozatím hráli. Zápas o pomyslných 6 bodů jsme tedy zvládli a teď se těšíme na hřiště lídra soutěže do Městečka. Utkání s přehledem odřídil D. Svoboda, jen mohl dle mého názoru častěji tasit žluté kartónky.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA David - ŠMÍD Rudolf, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.