Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov nastřílel Vodním stavbám devítku


Branky


16. T. Knapp , 29. M. Rubricius , 37. T. Knapp , 56. M. Rubricius , 58. F. Baštář , 72. T. Knapp , 80. L. Hosnedl (vl.) , 83. T. Knapp , 89. M. Rubricius - 62. J. Haišman
0

První jarní branka v síti Smíchova znamenala ukončení dlouhé série bez inkasované branky. To byla asi jediná kaňka na utkání s Vodními stavbami, kde si domácí s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas a 3:0

Smíchovští měli minulé kolo pauzu. Jelikož hřiště v Černicích bylo k dispozici pro ME žen do 17 let, tak se zápas uskuteční až ve středu 17. května. 16. minuta přinesla první branku zápasu. Martin Rubricius zatáhl po lajně balón, na jeho centr se špatně domluvil hostující obránce s brankářem a Tomáš Knapp už měl lehkou práci. Pavel Konopík pak udělal ve 29. minutě dvakrát hráče u lajny, dával centr na zadní tyč a Martin Rubricius zvyšoval na 2:0. Opět Pavel Konopík po levé straně přihrával do malého vápna ve 37. minutě, kde si na jeho příhru naběhl Tomáš Knapp a ten se nemýlil - 3:0.  

Šest zásahů domácích ve druhé půli

V 56. minutě se padesátka diváku dočkala další branky. Na půlce vybojoval Pavel Ouda míč a dával přihrávku na Martina Rubriciuse, který šel sám na brankáře. Stihl ho obhodit a skóroval do prázdné brány. V 58. navyšoval po rohu hlavou Filip Baštář. V 62. minutě přišla branka hostů, kdy už laxně bránící hráči Smíchova pustili centr naJiřího Hajšmana, který nabídky využil a korigoval. V 72. minutě se Tomáš Knapp dočkal hattricku. Martin Rubricius utekl po lajně obránci a naservíroval Tomáši Knappovi, který měl lehkou práci. 80. minuta a další neštěstí pro hosty. Jakub Ostrolucký šel v tandemu se spoluhráčem, chtěl přihrávat a stoper si míč srazil do vlastní sítě - 7:1. V 83. minutě Tomáš Knapp přidal svoji čtvrtou branku zápasu a minutu pře vypršením řádné hrací doby Martin Rubricius uzavřel druhý hattrick zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek: Hráli jsme s chutí a naši kluci si zastříleli. Teď nás čeká dohrávka, tak uvidíme jak se zápas bude vyvíjet.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , T. Knapp [-] (84. J. Mudra [-] ) , M. Sedláček [-] (46. F. Baštář [-] ) , A. Zikmund [-] , P. Sedláček [-] (46. M. Korec [-] ) , P. Konopík [-] (81. K. Fajfrlík [-] ) , P. Ouda [-] , J. Ostrolucký [-] , R. Tyll [-] , L. Reisinger [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Novák [-] , P. Nový [-] , Z. Wočadlo [-] , T. Bláha [-] - D. Brunner [-] , M. Šedivý [-] , M. Lochman [-] - P. Hrdlička [-] , M. Pavlíček [-] - J. Haišman [-]

ŽK: 60. F. Baštář - 28. D. Brunner , 40. M. Pavlíček , 45. M. Novák .
Hráči zápasu: M. Rubricius , T. Knapp .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - BEŠTA Vladimír (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.