Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si zastřílela a potvrdila roli lídra tabulky


Branky


0

Sokol Lhota navázala na předchozí vítěznou přestřelku s Vodními Stavbami a v pohodě si zastřílela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo rozhodnuto

V minulém kole se Lhotě povedlo po první půlhodině vést 3:0. V tomto kole to Sokol zvládl ještě rychleji. Ve 7. minutě otevřel účet zápasu Jiří Šefl. 11. minuta přinesla další míč v síti. Lukáš Čejka upravil na 2:0. Pro Union hororová první čtvrthodina skončila ve 14. minutě třetí gólem. Jiří Šefl připsal druhou branku v zápase a dal téměř jistotu, že Lhota odveze všechny body. Domácí reagovali na nastalou situaci a v 15. minutě poprvé vystřídali. Druhá změna přišla ve 22. minutě jenže ve 26. minutě Union inkasoval počtvrté, o další zářez se postaral Pavel Korous. Poločas hrůzy ukončil pátým gólem Sokolu Lhota ve 44. minutě David Křížek. Před druhým poločasem bylo jasné, že tato herní pasáž se bude hrát už jen z povinnosti. Bylo rozhodnuto.

Jemná korekce výsledku a pak další góly Lhoty

Všichni věděli, že ve druhé půli nebude už o co hrát. Snad jen o to, jestli se domácím podaří vstřelit čestný úspěch nebo jestli Lhota ještě vygraduje své galapředstavení. Obě možnosti v průběhu druhého poločasu vyzněly jako pravdivá tvrzení. Ve 49. minutě se domácím povedlo korigovat. Mezi střelce se zapsal domácí Martin Seidl. Náboj z první půle byl ten tam a proto se na další vyplněný řádek u vstřelených gólů v zápise čekalo až do 67. minuty, kdy se prosadil lhotecký Jakub Kohout. 73. minuta přinesla poslední branku utkání, Michael Křížek upravil na 7:1 z pohledu hostů. Lhota ukázala velmi kvalitní výkon a to , že právem je v čele tabulky. Union sice neztratil kontakt se stupni vítězů, ale řekněme si, že takto se o bednu nebojuje. 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý - vedoucí týmu: Během úvodní čtvrthodiny jsme udělali tři fatální hrubky v obraně, darovali soupeři tři góly (první úplně zadarmo, další dva si zasloužil napadáním) a bylo po zápase. Hlavy dole, nic se nedařilo, dělali jsme další chyby, naopak Lhota byla na koni, takže to nemohlo skončit jinak, než jak to skončilo.

TJ Sokol Lhota B
Martin Varga - trenér: Zápas jsme si udělali jednoduchý. Po poločase to bylo 5:0 a pak už vlastně nebylo o co hrát. Oni se snažili jen abych jich nedostali víc. Byli jsme aktivnější a teď nám vyšlo všechno co nám nevycházelo v minulých zápasech.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] (15. P. Filmak [-] ) , A. Hořánek [-] , M. Čopan [-] (22. F. Linhart [-] ) - P. Kutný [-] (44. P. Chudý [-] ) , K. Kučera [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] - M. Seidl [-] , K. Knaf [-]

TJ Sokol Lhota B
F. Šteffel [-] - L. Čejka [-] (59. S. Litaev [-] ) , J. Šefl [-] (65. M. Křížek [-] ) , J. Langer [-] , M. Cink [-] , J. Kohout [-] , L. Nejdl [-] (71. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , D. Křížek [-] , P. Korous [-] , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-]

ŽK: 34. M. Seidl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - OPALECKÝ Jiří, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.