O. Hodan 65.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice slaví druhou výhru v řadě


Branky


65. O. Hodan - 15. P. Vacek , 30. P. Vacek
0

Litice v utkání s Rapidem tři body, ovšem toto utkání má svého hrdinu. Jeho jméno je PAVEL VACEK. Proč? To si přečtěte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Vacek - díl první

Na Rapidu se v rámci 18. kola hrálo utkání sousedů v tabulce, mezi kterými byl před vyměřenou devadesátiminutovkou jednobodový rozdíl. Tím pádem bylo očekávání z obou stran velké. Buď a nebo. 15. minuta přinesla první branku zápasu, kdy litický Pavel Vacek ukázal své střelecké umění a střelou z pětadvaceti metrů rozvlnil síť za domácím Jiřím Matějkou. Ve 30. minutě vybojovali hosté výhodu rohového kopu. Na jeho zahrání si naběhl opět Pavel Vacek, který se hlavou nemýlil a opět dal svým spoluhráčům důvod k oslavě. Do kabin se tedy mnohem veseleji odcházelo hráčům Litic.

Pavel Vacek - díl druhý

I druhý poločas má svého Pavla Vacka. Vlastně hrdinu. Ale vše popořadě. Obě fotbalové družiny poslali na hřiště po jednom čerstvém hráči a pak se děly věci. V 58. minutě po výpadu domácích zpracovával litický stoper míč. Jeho spoluhráč v brance Stanislav Protivínský si křikl a na hranici velkého čtverce balon chytil. Nohy sice měl ve vápně, ale ruce už měl mimo pokutové území. Za toto jednání proti pravidlům udělil brankáři hlavní sudí červenou kartu a ten se musel poroučet z bojiště. Pro Stanislava Protivínského to byla druhá červená karta během posledních tří zápasů. Otázku, kdo půjde do brány, vyřešili hosté tak, že tam poslali svého dvougólového střelce Pavla Vacka. V 60. minutě však inkasoval z nohy Ondřeje Hodana, který se trefil krásně přes celou bránu. Ve čtvrté minutě nastavení pak přišla třetí zářivá chvíle dnešního hrdiny, který dokázal střelu k tyči konečky prstů vytěsnit mimo zařízení. Litice připisují na jaře už třetí tříbodový zisk a drží šestou příčku.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - D. Krákora [-] (46. M. Prantl [-] ) , J. Holík [-] , K. Veber [-] , M. Boháč [-] , O. Hrubý [-] , P. Kovářík [-] , O. Hodan [-] , J. Hlaváč [-] , V. Kosmata [-] , P. Filipčík [-]

TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - L. Fořt [-] , L. Kindl [-] , M. Jeslínek [-] , J. Kanta [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , J. Krejcar [-] (46. J. Knotek [-] ) , P. Jareš [-] , V. Liška [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 60. O. Hodan . ČK: 58. S. Protivínský .
Hráči zápasu: P. Vacek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.