V. Muzika 40.
J. Pěč 82.
J. Šesták 89. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby nezvládly utkání a dohrávaly o devíti


Branky


40. V. Muzika , 82. J. Pěč , 89. J. Šesták (p.)
0

Emotivní duel šestého s desátým vyzněl lépe pro dýšinské, kteří se ziskem tří bodů drží na dostřel stupni vítězů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka až před poločasem

Zápas mezi Dýšinou a plzeňskými Vodními stavbami sliboval velký náboj. Při pohledu na tabulku bylo jasné, že v případě prohry domácího FK by sice zůstal ve vyrovnaném středu tabulky, ale ztratil by kontakt s předními týmy v tabulce. Vodní stavby v případě tříbodového zisku poskočí právě do klidného středu a nemusí se ohlížet, že se na ně tlačí další tři týmy tabulky. Utkání z počátku neodpovídalo ani jednomu tvrzení. Hrálo se vyrovnaně bez vyloženější šance na jedné či druhé straně. První gól na sebe nechal čekat do 40. minuty, kdy poprvé rozvlnil síť Václav Muzika. Dvě minuty na to utekl dýšinské obraně hostující útočník a Jakub Soroka musel faulovat. Za svůj prohřešek by asi z hlediska pravidel pro samostatný únik na brankáře měl vidět červenou, ovšem sudí Dalibor Pátek vytáhl z kapsičky žlutý kartónek. Do druhé půle šli tedy domácí s výhodou jedné branky, ale situace byla nadále otevřená.

Dvě červené karty ve druhé půli

Domácí fotbalisté těžili ze svého presingu a zkoušeli tlačit soupeře k vlastní šestnáctce a hlavně přidat druhou branku. Tato aktivita se z počátku druhé půle zdála velmi marná, až v 64. minutě propadla obrana Vodních staveb a do otevřené obrany se vřítili domácí fotbalisté. Marek Novák hasil problém za cenu faulu, za který byl vyloučen a domácímu týmu se naskytla skoro půlhodinová přesilovka. Dýšinští měli možnost navýšení, Tomáš Křen hlavou přestřelil a i další gólový útok skončil mimo zařízení. Navýšení přišlo až v 82. minutě. Po lajně došlo k úniku a na centr do malého vápna si naběhl Jakub Pěč, který upravil na 2:0. V 89. minutě domácí Julius Šesták mladší utekl obraně a ve vápně byl faulován. Jiří Todt za svůj faul dostal také červenou a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil faulovaný Julius Šesták mladší. Po tomto výsledku zůstala Dýšina v kontaktu s pódiem. Jejich ztráta jsou pouhé tři body, zatímco Vodní stavby si zavařily. VS sice drží aktuálně desáté místo, ale od předposledního místa je dělí už jen dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek - trenér: Duel začal vyrovnaně a bez větších šancí. Pomohla nám branka před půlkou. Druhá půle už byla po vyloučení celkem jednoznačná. Náš cíl je se umístit do pátého místa, ale hlavně pravidelně sbírat body.




Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , V. Nový [-] , J. Soroka [-] (82. R. Hrdina [-] ) - J. Špánek [-] , F. Imber [-] (46. K. Soukup [-] ) , T. Křen [-] (79. J. Pěč [-] ) , V. Totzauer [-] , J. Šesták [-] (73. F. Vetešník [-] ) - V. Muzika [-] (66. J. Šesták [-] ) - V. Šedivec [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Peroutka [-] , Z. Wočadlo [-] , M. Novák [-] - D. Brunner [-] , T. Bláha [-] , J. Todt [-] , M. Lochman [-] - M. Pavlíček [-] , P. Hrdlička [-] - T. Sýkora [-] (76. P. Marek [-] )

ŽK: 12. V. Muzika , 42. J. Soroka , 88. K. Soukup - 31. Z. Wočadlo , 36. D. Brunner . ČK: 64. M. Novák , 89. J. Todt .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Pátek Dalibor - NEŠPOR Petr, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.