3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Víko kanálu nikoho nezranilo, dohrávka šlágru 17. kola dopadla lépe pro domácí Mýto


0

Šlágr kola byl odložen z důvodu nevhodné terénu, který byl na mýtském hřišti v původním termínu. V náhradním, středečním, termínu se od půl šesté odehrál odvetný zápas mezi Mýtem a Horní Břízou. Domácí udrželi čisté konto a navrch přidali tři přesné zásahy do sítě Lakatose.

 

Autor fotografií: Lucie Sedláčková

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporný moment v závěru poločasu vedl k první brance domácího Mýta

Zápas se odehrál v Mýtě na jejich náhradním hřišti, které hodně připomínalo, díky nerovnostem, hřiště v Kralovicích. Před zápasem musela nastat ještě menší úprava, jelikož u rohového praporku se nacházel poklop od kanálu. Naštěstí během zápasu se s ním nikdo nepotkal a ke zranění nedošlo.

 

První poločas se musel hostujícím fanouškům líbit. Už ve třetí minutě se dostal k míči M. Macháček, který přešel přes dva mýtské hráče, ten třetí jeho střelu zblokoval a míč se odrazil k V. Čermákovi. Ten posunul míč na P. Chocholatého, který nastřelil pouze tyč.

 

V 15. minutě zahrávalo Mýto roh. Centr do branky hlavou odvrátil L. Janka, ale míč se dostal na kopačky Štychovi, který vyslal střelu jen do boční sítě.

 

V 9. minutě zahrávala roh Bříza. Macháčkův centr se dostal k J. Sedleckému, který poslal míč pouze do gólmana.

 

Bříza i na nerovném povrchu Mýto přehrávala a vytvářela si šance, ty však končily mimo branku.

 

V 26. minutě S. Rous zahrával z poloviny hřiště standardku, míč odhlavičkoval domácí obránce na roh. Z rohu však žádné ohrožení nepřišlo.

 

V 29. minutě přišel ostrý faul na břízského V. Zavadila, ale rozhodčí tento zákrok nechal bez potrestání.

 

35. minuta přinesla další šanci Břízy. J. Sedlecký vybídl V. Čermáka, který přešel přes bránícího hráče, ale jeho střela šla nad břevno.

 

Ve 40. minutě zahrávalo Mýto další roh, ten museli odvracet L. Janka a J. Sedlecký od branky. O minutu později přišel zlomový moment utkání. V. Zavadilovi byla pískána ruka, kterou si sám nastřelil. Pomezní na něj volal, ať pokračuje ve hře, ale hlavní sudí hru přerušil a nařídil standardku pro Mýto z nebezpečného prostoru. Pomezní poté výrok přehodnotil a přiklonil se k hlavnímu. Protesty břízských hráčů nebyly nic platné. Míč si postavil P. Štych a střelou pod břevno rozvlnil síť za hostujícím Lakatosem. Do poločasu už se výsledek nezměnil a po prvním poločase spíše překvapivě vedlo domácí Mýto 1:0.

Švejda s Konopáskem rozhodli

Do druhého poločasu vstupovala Bříza s tím, že chce brzy vstřelit vyrovnávací branku, ale Mýto po přestávce zabralo a nedávalo Bříze už takové příležitosti jako v prvním dějství.

 

V 55. minutě se na půlce dostal k míči P. Chocholatý, který posunul míč na J. Němečka, ale střelu chytil domácí gólman.

 

Vzápětí Přišel rychlý brejk Mýta. Švejda dostal míč do běhu mezi dva břízské obránce a střelou po zemi k tyči nedal Lakatosovi v brance šanci - 2:0

 

Hra se odehrávala nahoru a dolů, do šancí se dostávali hráči na obou stranách. Začalo přibývat i faulů, které hlavní rozhodčí nechával někdy i bez povšimnutí a některé jeho výroky byly jak pro hráče, tak fanoušky nepochopitelné. Byla vidět i bezmoc některých hráčů na hřišti a frustrace ze zápasu.

 

Bříza hru vysunula, ale v 70. minutě se jí to nevyplatilo, když z vlastní poloviny nejspíše vybíhal Konopásek, který dostal míč za obranu, otočil se ještě na pomezního, zda to nebyl ofsajd a běžel sám na Lakatose. Tomu nedal šanci, když jeho střela vymetla šibenici - 3:0

 

"Mýto vedlo už o tři branky a rozhodčí, který do té doby nechával zápasu volnější průběh, začal úzkostně pískat každou prkotinu," říká vedoucí týmu Břízy Lucie Sedláčková.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedláčová, vedoucí týmu: Z Mýta jsme přijeli bez bodu. Na třetím místě ztrácíme na první Mýto a druhou Žihli shodně 3 body. Tento terén klukům pro jejich kombinační hru vůbec nesvědčil, jak už jsme se přesvědčili v minulém kole v Kralovicích. Hrála se tak spíše nakopávaná. První půli jsme byli lepším týmem, ale při Mýtě stálo více štěstíčka. Druhý poločas se hra srovnala a Mýto rozhodlo dvěma góly.



Místo: Mýto. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mazanec Marek - Jiří Bureš, Radim Koura.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.