Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 15:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice zvládly zápas v Horšovském Týně, pěti brankami se blýskl Kropáček


24

V Poháru PKFS zvítězil Horšovský Týn nad Křimicemi 4:0 a svého souepře vyřadil. V tomto zápase ale přišla odplata. Hosté dokázali svého soupeře přehrát a nasázet mu rovnou sedm úderů. Nakonec Křimice zvítězily 7:2 a osamostatnily se na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut bylo takových seznamovacích, pak už ale začaly padat góly. Ve 13. minutě otevřel skóre hostující Kropáček, který využil zaváhání domácího gólmana, který neudržel zdánlivě snadný centr a nejlepší střelec soutěže tak neměl složitou práci. Domácí ale přispěchali s rychlou odpovědí. Dibrivnyi se uvolnil ve vápně a srovnal. Jak rychle ale hosté o vedení přišli, tak rychle si ho opět vzali zpět. Kropáček nahrával pod sebe, kde z první zakončoval Čejka a hosté znovu vedli. Ve 28. minutě pak navýšil vedení hostů znovu Kropáček a hosté šli do kabin s dvougólovým náskokem.

 

 

Zlomový okamžik zápasu nastal krátce po začátku druhé půle. Po Mariánusovo přímém kopu došlo ksérii odrazů, k míči se ve vápně dostal Brabec, který vstřelil další gól Křimic. Od té doby se hrálo z obou stran otevřeně. Domácí chtěli skóre ještě zvrátit, hosté naopak přidat další góly. Lépe se to vedlo spíše hostům, kteří se hlavně zásluhou Reného Kropáčka dostali co se vstřelených gólů týče až na číslo 7. Sám Kropáček vstřelil pět gólů (v oficiánlním zápise je chybně uvedený Pavel Mariánus). Domácím se podařilo snížit za stavu 6:1. Svůj druhý gól vstřelil Mykola Dibrivnyi. Jak už jsme ale řekli, poslední slovo měly znovu Křimice. Kropáček upravil na konečných 2:7. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu jsme šli namotivovaní, s tím, že když podáme 100% výkon bez chyb, tak dokážeme Křimice porazit a ještě o kousek se přiblížit oběma týmům na čele tabulky. Dělali jsme až moc chyb v defenzivě i při rozehrávce. Poločas skončil rozdílem dvou branek, což pro nás znamenalo ještě šanci na dotažení výsledku. To také byl náš cíl do druhého poločasu, jenže dva slepené góly v 50. a 52. minutě rozhodly o tom, kam body poputují. Nám se povedlo vstřelit jednu branku ještě v 60. minutě. Pak ještě úřadoval Kropáček a vstřelil nám další dvě branky. Skóre je poměrně hrozivé, ale zasloužené. My jsme nechávali Kropáčkovi celý zápas hodně prostoru a Křimicím nějak nezkompikovali cestu za vítězstvím. Nezbývá nám nic jiného, než jen soupeřovi pogratulovat ke třem bodům a zaslouženému postupu do krajského přeboru.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Z různých důvodů jsme měli na tento zápas zvýšenou motivaci. Moc mě těší, že jsme tuto motivaci překlopili ve fantastický výkon. Převážnou část utkání jsme byli ve všech aspektech hry lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Se vší úctou k soupeři, kdybychom ke konci utkání lépe řešili finální část a zakončení, tak na světelné tabuli mohlo svítit i dvouciferné číslo. Udělali jsme další důležitý krok za naším společným cílem, ale ještě stále není konec! S pokorou musíme hrát jako poslední dva zápasy, pak nemám strach. Opět velké dík celému kádru, včetně realizáku. Zároveň děkujeme za podporu lidem z Křimic, kteří nám přijeli fandit, moc si toho vážíme!



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - M. Dibrivnyi [-] , J. Havlíček [-] (83. A. Štýs [-] ) , J. Čižikov [-] (46. M. Mašek [-] ) , M. Falout [-] , O. Tarasiuk [-] , O. Yaroshenko [-] (76. . Radošický [-] ) , J. Černík [-] , I. Tykhnenko [-] , A. Slinkin [-] , O. Chrž [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] (76. R. Hřebík [-] ) , Z. Bečka [-] , J. Pekárek [-] , P. Grambal [-] - D. Brabec [-] , L. Čejka [-] (76. V. Kuneš [-] ) , J. Dvořák [-] - R. Kropáček [-] - P. Mariánus [-] , J. Kovačič [-] (51. J. Szedmák [-] )

ŽK: 43. O. Chrž , 66. I. Tykhnenko - 36. L. Čejka , 72. J. Szedmák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Křehlík
Tip experta: výhra hostů

Domácí nám určitě nedají ani cm hřiště zadarmo, ale věřím v naši výhru. Po rozhodnutí DK bude domácím chybět další vykartovaný hráč a podle zákulisních informací by do utkání neměl nastoupit ani jeden z nejlepších hráčů soutěže Andrii Slinkin...

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů