Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B podruhé v domácím prostředí dokázalo otočit zápas, ve kterém prohrávalo o tři branky


Branky


0

Téměř totožný scénář jako před 14 dny měl zápas v Mladém, kam zavítal druhý Rudolfov B. Domácí prohrávali po dvaceti minutách o tři branky, ale do poločasu stačili snížit na rozdíl jedné branky a ve druhém poločase dokonat obrat a připsat si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov vedl o tři branky, ale do poločasu stáhli domácí na rozdíl jedné branky

Souboj týmů z opačných konců tabulky nabídlo sobotní utkání mezi rezervami SK Mladé a Rudolfova. Hosté přijeli v hodně okleštěné sestavě a měli velké problémy postavit všech jedenáct hráčů.

I přesto, že domácí začali aktivně, jako již tradičně v 10. minutě prohrávali. Z rozehrávky rohu domácích se dostal míč na levou stranu, tam se protáhl kolem obránců jeden ze záložníků a předložil míč Vejvarovi, který si věděl rady – 0:1. O devět minut později to bylo již 0:2. Prakticky z totožné situace, akorát s jiným střelcem branky. Autorem tentokrát byl Zachara. Aby toho nebylo málo, ve 22. minutě domácí opět lovili míč ze své sítě. Středem hřiště si na dlouhý míč naběhl Pfleger a poslal hosty do tříbrankového vedení – 0:3.

 

V ten moment byli domácí na ručník. Naštěstí pro Mladé v 35. minutě ukázal svou rychlost Linhart. Pláchl obraně hostů a pro něj trochu netradičně, předložil do prázdné branky Zemkovi, který neměl problém snížit na 1:3.Ve 38. minutě si Linhart naběhl na krásný balon za obranu od Koláře , udělal kličku brankáři a do prázdné branky korigoval na 2:3.

Domácí dokonali obrat ve druhém poločase

Do druhého poločasu jako by nastoupily dva rozdílné týmy. Dominanci nad středem hřiště přebrali bratři Schusterové. Mladší Pavel perfektně plnil defenzivní práci a starší Miloš začal režírovat svými přihrávkami obrat. V 57. minutě rozehrávali hosté roh. Bohužel pro ně, míč doputoval pouze k Miloš Schusterovi. Ten ho kus vyvezl a vyslal Linharta, který opět uplatnil svou rychlost a sílu. Přesprintoval vše co mu stálo v cestě a střelou na zadní tyč vyrovnal na 3:3.

 

V 60. minutě si vybral svou slabší chvilku brankář domácích Dvořák. Zachara prakticky z nulového úhlu z pravé strany poslal míč před branku. Jeho pokus byl ale natolik dobrý, že o zadní tyč skončil v domácí síti 3:4. Na to ovšem dokázali domácí rychle reagovat. Už o pět minut později poslal dlouhý balon za obranu z vlastní poloviny Miloš Schuster. Na ten si naběhl hrající trenér Moudrý a pěknou ranou opět utkání vyrovnal - 4:4.

 

Definitivní tečku za utkání udělala trojice Schuster  - Schuster – Moudrý. Hlavičkový souboj po odkopu od branky Rudolfova, vyhrál Pavel Schuster. Míč poslal přímo na nohu Miloše a ten z druhého doteku vyslal rychlonohého Moudrého. Ten jako střelec z povolání nedal brankáři šanci a završil obrat gólem na 5:4.

I přes hodně špatný vstup do utkání dokázala mládská rezerva famózním způsobem, podruhé na jaře otočit zápas, když prohrávala o tři branky. A přes špatný vstup do jara si mládští připsali v posledních třech utkáních sedm bodů a výrazně si tak pomohli v sestupových bojích. 

 

Autor: Miloš Schuster



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Klasický bídný vstup do zápasu. Chvilku nám s bráchou trvalo, než jsme si sedli, ale myslím, že někdy od 30. minuty jsme se do toho dostali a když kluci snížili na 2:3, bylo jasný, že ve druhým poločase bude o co hrát. Ten jsme měli jednoznačně ve svých rukách. Brácha to za mě oběhal, já to rozdal a kluci uklízeli. Byla to radost. Super výkon i přes čtyři obdržený branky předvedl na stoperu dorostenec Peťa Šimek a neztratil se ani Štěpán Masák, který naskočil do druhého poločasu. Velký klobouk dolů bych smekl před hostujícím pomezním, který nechal dva hraniční náběhy našich útočníků, ze kterých padly branky. Spousta jiných pomezních by to bez mrknutí oka mávalo."




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Pešek [-] , P. Šimek [-] , F. Souček [-] , J. Kypta [-] - A. Kolář [-] , P. Schuster [-] , M. Schuster [-] , M. Zemek [-] - T. Linhart [-] , M. Novotný [-] -

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - J. Pech [-] , F. Pouzar [-] , V. Dvořák [-] - N. Nguyen [-] , V. Vejvar [-] , F. Nachtigal [-] , M. Sládek [-] , M. Žoček [-] - M. Pfleger [-] , R. Zachara [-]

ŽK: 36. P. Schuster , 67. V. Moudrý - 12. M. Žoček .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: AIBL Tomáš - HLAVÁČ Josef (N), LINHART Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.