Horský odstřelil naděje Borku na pronásledování vedoucího Úsilného


Branky


1

Hráči Žabovřesek se doma vytáhli na druhý tým tabulky z Borku. Dvěma góly o výhře svého týmu rozhodl Jan Horský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepším týmem, což potvrdil vedoucí brankou Horský

V sobotu přivítali na svém hřišti hráči Žabovřesek soupeře z Borku. Jednalo se o souboj z horních pater tabulky, kdy hostil čtvrtý druhého. Podzimní klání na Borku skončilo dělbou bodů, ale s ohledem na jarní výsledky se očekávalo, že více ze hry budou mít hosté.

 

Domácí však na jaře dokáží svou bojovností zaskočit a potrápit kde koho. To se potvrdilo i v tomto zápase. Jako první zahrozili po deseti minutách hry hosté, ale Svatošova střela skončila na tyči. Domácí byli agresivnějších v soubojích, což dělalo hostům problémy. Ve 26. minutě poslal dlouhý pas Formánek na Horského. Ten si tělem odstavil svého strážce a prostřelil brankáře Hřiba – 1:0.

 

 

Domácí měli první poločas více ze hry, ale ve 35. minutě je podruhé v zápase zachránila branková konstrukce. Po zakončení Kantora skončil míč na břevně Mádlovy branky. Žabovřesky, ale jednobrankový náskok do poločasu udržely.

Hosté zaslouženě vyrovnali, ale rozhodující slovo měl opět Horský

Druhý poločas začal očekávaným tlakem hostí a krátce po změně stran srovnal Martin Šulista na 1:1. Borek měl více ze hry a zdálo se, že je otázkou času, kdy se dostane soupeř do vedení. Jenomže domácí se opět do hry dostali důraznou hrou, se kterou si techničtější tým hostí nevěděl rady. V 70. minutě přišel rychlý kontr domácích. Bittner přihrál Horskému, ten si v zakončení položil obránce i hostujícího brankáře a vrátil domácím těsné vedení.

 

 

Žabovřesky v závěrečných minutách udržely těsně vedení 2:1 a v tabulce si pojistily čtvrté místo, které mohou definitivně potvrdit příští týden v posledním zápase sezony na hřišti Boršova B. Hosté naopak po porážce ztratili definitivně naději stíhat vedoucí Úsilné a v tabulce budou hájit druhé místo před třetí Lokomotivou ČB B.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "Celý zápas jsme poctivě makali jako tým a i díky tomu jsme zvítězili. Nevypustili jsme jediný souboj. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, i když hosté nastřelili tyčku a břevno. Ve druhém poločase nás trochu Borek zatlačil a odměnou jim bylo vyrovnání. My ale po pár minutách skvěle využili brejkovou situaci a rozhodli o naší výhře. Zápas by možná více slušela remíza, ale rozhodl náš týmový výkon."

FK Borek
Tomáš Tengl (hráč): "Ačkoli jsme v prvním poločase nastřelili dvakrát brankovou konstrukci, lepším týmem byli domácí a po zásluze šli do vedení. Druhý poločas byl vyrovnanější, ale domácí byli bojovnější a šli důrazněji za třemi body, což rozhodlo."



Počet diváků: 52. Rozhodčí: STACH Josef - ŠTANDA Rudolf (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2017 11:47
On se nenechal uplatit rozhodčí že Borek prohrál?