D. Szep 68. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník schytal bůra od Boršova


Branky


68. D. Szep (p.) - 18. A. Matoušek (p.) , 44. M. Pícha , 50. L. Komrska , 55. J. Gruber , 77. J. Šimeček
0
Boršov se se soutěží rozloučil stylově, vysokou výhrou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro hosty

   Poslední kolo si mohli v poklidu užít jak Temelím tak i postupující Boršov. Nějaké šance byly k vidění na obou stranách. Vstřeleného gólu se diváci dočkali v 18. minutě. Většina z nich z něho ovšem příliš velkou radost neměla. V pokutovém území byl faulován pronikající Pícha a kopala se penalta. Tu proměnil Matoušek a poslal Boršov do vedení, 0:1. Minutu před odchodem do kabin padl druhý gól a opět se z něj mohli radovat hosté a to, když se prosadil Pícha, 0:2 a mohlo se v podstatě jít na poločasovou přestávku.

Čtyři branky ve druhé půli

   I ve druhém dějství se více dařilo prosazovat se hostům. A to prakticky vždy po pěkných kombinačních akcích. Jako první ve mezi střelce ve druhé půlce zapsal Komrska, když zvyšoval už na 0:3. O pět minut později ochutnal gólovou radost i kapitán Gruber, 0:4. Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém si žádný z týmů nemusel připouštět následky případné porážky a hrálo se na obou stranách uvolněně. Čestného úspěchu se dočkali i domácí a to v 68. minutě proměněnou penaltou Szepa, 1:4. Poslední slovo, alespoň co se výsledku týče měl ovšem Boršov. V 77. minutě se o něj postaral Šimeček a upravil na konečných 1:5. I přes závěrečnou porážku skončil Temelín na devátém místě tabulky. Boršov se z okresem rozloučil vysokým vítězstvím a pomalu už vyhlíží soupeře v 1. B. třídě v příštím ročníku. 


Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér hosté): Jeli jsme do Temelína s tím aby si hráči užili a zahráli si fotbal na krásném hřišti, protože tam je to opravdu nádherné. To se více méně hráčům povedlo a domácí nezůstávali pozadu. Hrál se oboustranně bezstarostný fotbal, přičemž my byli gólovější. Vedli jsme po penaltě a do šatny přidali druhou branku. Ve druhé půlce jsme prostřídali, všichni si zahráli a přidali jsme tři hezké branky po krásných kombinacích, domácí pak korigovali z penalty. Pochválit musím celý mančaft a to za celý rok, který se nám povedl a postup je nám odměnou. Doufám, že se nám příští sezónu bude dařit a nebudeme v B. třídě zaostávat.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , P. Mach [-] , Z. Vařák [-] , T. Volf [-] - J. Kříž [-] , R. Chlumecký [-] , Z. Hrdina [-] , D. Szep [-] - M. Tressl [-] , L. Říha [-] -

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - J. Gruber [-] , M. Pícha [-] , L. Fessl [-] , L. Komrska [-] , J. Šefčík [-] , V. Čuřík [-] , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] , A. Matoušek [-] , J. Lísal [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - HASIL Pavel (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.