2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec si poradil s Neplachovem


Branky


0
Srubec díky výhře uhájil čtvrté místo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

    Hosté z Neplachova mohli hrát už celkem v poklidu, protože sestup jim nehrozil. Domácímu Srubci pokud chtěl pomýšlet na celkové čtvrté místo velela povinnost bodovat. Srubec začal lépe a po čtvrthodině hry dostal balon do křídla František Hekrdla, který ho po sléze dával před bránu. Tam ke smůle domácích pobídku přeběhl Novotný, ale vzadu situaci zavíral Vondroušek jenž míč vrátil zpět. Zmocnil se ho Novotný, zasekl a prostřelil Dvořáka v brance hostů. O deset minut později našel Janoušek hezkou přihrávkou mezi obránci nabíhajícího Budějckého jenž střelou podél gólmana uklidil míč do sítě, 2:0. I když byli domácí nebezpečnějším týmem a nějaké slibné příležitosti si dokázali vypracovat další branku už nepřidali a poločas tedy skončil za stavu 2:0.

Druhá půle bez branek

   Ve druhé půlce se zápas celkem v poklidu dohrával, i když v poklidu... Hra byla poměrně rozkouskovaná a chvílemi se to na place hádalo. Neplachovští se ke zdramatizování zápasu nedostali. Srubec měl dá se říci utkání pod kontrolou a byť nějaké šance na zvýšení byly diváci se už vstřelené branky ve druhém poločase už nedočkali. Přesto mohou domácí příznivci slavit výhru 2:0, tedy i čisté Korbelovo konto a především pak i velmi solidní celkové čtvrté místo v sezóně.  


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (hrající trenér domácí): Zápas byl dohraný v poklidu. Měli jsme ovšem vyhrát podstatně větším rozdílem, ale samotná výhra a nula byla důležitá. Neplachov neměl sebemenší šanci a spíš se na hřišti hádal a asi i kvůli tomu byla hra rozkouskovaná. Máme vždycky problém nepřizpůsobit se té úrovni toho mužstva, které nechce hrát fotbal a pracujeme na tom. Hráči zaslouží pochvalu za dobře odvedený zápas. Vyzdvihnout si zaslouží Budějcký, Novotný a také Vondroušek.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - R. Dittrich [-] , F. Hekrdla [-] , D. Budějcký [-] , J. Leština [-] , D. Muzika [-] , D. Vondroušek [-] , J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - P. Švec [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , P. Šafář [-] , J. Švec [-] , L. Blažek [-] , J. Chmel [-] , V. Šíma [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 78. J. Jindra , 82. D. Budějcký - 87. J. Chmel .
Hráči zápasu: D. Budějcký , D. Vondroušek , D. Novotný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hora Karel - TŮMA Jiří (N), HRDLIČKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.