0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák v závěru padl s Hrdějovicemi


Branky


0
V boji o záchranu slaví Hrdějovice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Čtyři Dvory i Hrdějovice se krčí ve spodních patrech tabulky. Případný vítěz tohoto duelu mohl mít prakticky jistou záchranu v soutěži. Zápas začali lépe domácí a po zhruba čtvrthodině hry obral Píša o balon stopera hostí a řítil se na Nováka v brance Hrdějovic. Míč ještě předložil někam na penaltu kde osamocený Příhoda překopl opuštěnou bránu. Další nebezpečí měl na svědomí znovu Píša jenž ulicí vyzval Sedlice, které ovšem ze strany vyslal jen slabou střelu s níž si Novák poradil. Hosté zahrozili nebezpečnou střelou z vápna po kombinaci. Dobře chytající Voneš však dokázal pokus hrdějovických vyrazit. Na poločasovou přestávku se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Rozhodnutí v závěru

   Ve druhé půli hosté přidali a dostali Čtyrák pod tlak. Vyložená šance z toho, ale nebyla. Postupně se začali zvedat i domácí, ale podobně jako Hrdějovice bez slibné příležitosti. Snad vyjma hlavičky Havelce o kousek vedle po rohu Leiše. Pak se do přečíslení dostali hosté, ale Voneš znovu skvěle nebezpečí zažehnal. I v 80. minutě dokázal domácí gólman vyrazit standardku Tomky, ale na dorážku dobíhajícího Balíka, kterého čtyrácká defenziva nepokryla už byl krátký, 0:1. Hrdějovice tak v tabulce přeskočily Čtyři Dvory a mohou být před závěrečným zápasem doma s Mladým klidní. Čtyři Dvory budou muset zabojovat v Borovanech.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč domácí): Měli jsme na oko celkem slušnou sestavu, ale hned pět kluků mělo muž zápas v nohách. Začali jsme docela aktivně a měli dvě nadějné šance. V První Příhoda trestuhodně překopl prázdnou bránu a při té druhé pálil Sedlic jen slabě. Hosté pořádně zahrozili jen jednou a Voneš výborně vyrazil. Ve druhé půli začali hosté aktivněji a přitlačili nás, ale bez gólovky. Pak jsme zase my měli utkání více pod kontrolou, ale snad jen jedinou šanci po rohu. Rozhodla standardka, kterou Voneš sice velmi dobře vyrazil, ale naši hráči místo dobíhání jen koukali. Naše nechuť se zachránit je až neskutečná. Hráli ve směs ti co by měli končit a ti, kteří by měli pokračovat se na to vykašlali. Hráčem zápasu je Michal Voneš jenž pochytal dvě tutovky a držel nás.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - A. Čepička [-] , J. Příhoda [-] , J. Raušer [-] , P. Knietel [-] , M. Sedlic [-] , J. Viktor [-] , M. Maliňák [-] , L. Zeman [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Novák [-] - J. Beran [-] , M. Ridvan [-] , M. Miklík [-] , M. Tomka [-] , P. Kukačka [-] , J. Turek [-] , J. Suchan [-] , T. Balík [-] , M. Hazmuka [-] , V. Bíca [-]

ŽK: 77. M. Havelec .
Hráči zápasu: O. Píša .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Janíček Marek - BEZPALEC Václav (N), HAMBERGER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.