Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany porazily Stropnici v nastavení


Branky


0
Borovany nakonec nemusejí zahozených šancí litovat
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná půle

   Malé derby Borovan a Stropnice bylo důležitější pro hosty, kteří potřebují každý bod k záchraně. Stropnice také začala lépe a už ve 3. minutě obral Kořínek o míč Pilečka, zbavil se obránce a ocitl se sám před Pečenkou, kterého trefil. Borovany odpověděli dvě minuty nato nevýraznou střelou za vápnem Chrástky. Valíčkovi míč propadl a doskákal za brankovou čáru, 1:0. Pak už to byl festival zahozených šancí domácích, kteří jakoby vždy zavřeli oči a napálili balon na(d) bránu. Za další dvě minuty to domácí zkoušeli přízemní střelou, gólman hostí tentokrát připraven. Po chvíli se na vápně ocitl Klimeš, z kroku vystřelil a Valíček jeho pokus vytáhl na roh. Po čtvrthodině hry nastala trma vrma v šestnáctce stropnických. Fencl ale netrefil a Klimeš následně přestřelil. Ve 22. minutě nabídl Valíček špatným odkopem šanci Klimešovi, ten opuštěnou branku z nějakých cca třiceti metrů netrefil. Ve 25. minutě našel pěknou uličkou Čermák Fencla, který se řítil sám na gólmana hostí, ale mířil mimo. Minutu nato po autu na borovanské polovině přiťukl Kořínek míč Baštovi jenž z pětadvacetimetrů poslal balon milimetrově přesně do šibenice Pečenkovi svatyně, 1:1. Po chvíli vybídl Račák centrem k hlavičce Fencla, Valíček však výborně vytěsnil. Na poločasovou přestávku, tak vzhledem k vývoji utkání mohli odcházet spokojenější hosté.

Rozhodnutí v nastavení

   Vstup do druhé půle měli znovu lepší borovanští. V 52. minutě za vápnem napřáhl Klimeš, Valíček se nedokázal dostal včas na zem a míč pod ním propadl do sítě, 2:1. Ve druhé půli už byla hra o něco vyrovnanější, domácí ji také častými fauly snad po každé kličce hostů kouskovali. V 58. minutě zkoušel bodlem štěstí na vápně Klimeš, vedle. Po dvou minutách vybojoval míč Lenz, posunul do vápna kde Bašta s přehledem překonal vybíhajícího Pečenku, 2:2. Po dalších pěti minutách na zajímavý centr do vápna domácí hráč ve skluzu nedosáhl. V 74. minutě se sražená Kunáglova standardka odrazila k Buštovi, který ovšem z úhlu trefil jen boční síť. V závěrečných minutách se pak hrálo především kolem vápna stropnických, kteří si dá se říci koledovali. S nebezpečnou střelou Piláta za vápnem si Valíček dokázal poradit. Pět minut před koncem základní hrací doby v nebezpečném prostoru Bušta předskočil Račáka a kopal se přímák z úrovně vápna. Gólman hostí dokázal míč vytáhnout mimo. V 90. minutě po centru a hlavičce Valíček sice nadvakrát, ale míč zkrotil. Rozuzlení zápasu přišlo v 92. minutě. Stropnice zahrávala roh, ale míč ukořistil Pilát a prohnal se s ním přes celé hřiště, ve vápně si vyměnil míč se spoluhráčem a v poklidu zakončil, 3:2. 


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér domácí): Celkově musím přiznat, že to byla docela holomajzna. Ale za tři body jsme pochopitelně rádi. Kdybychom proměňovali šance mohlo to být po dvaceti minutách 3:0 a bylo by rozhodnuto. Pochvalná slova si zaslouží Pilát, Pileček a Klimeš.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - B. Kratoška [-] , B. Němec [-] , P. Langer [-] , R. Malík [-] - A. Pilát [-] , J. Čermák [-] , V. Pileček [-] , J. Brenner [-] - R. Klimeš [-] , R. Chrástka [-] -

TJ Hraničář Horní Stropnice
R. Valíček [-] - M. Sviták [-] , J. Kunágl [-] , J. Haňur [-] , V. Bušta [-] - M. Bašta [-] , J. Stanka [-] , Z. Staněk [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , D. Lenz [-]

ŽK: 24. R. Malík , 61. V. Pileček , 69. P. Langer - 70. M. Bašta .
Hráči zápasu: A. Pilát , R. Klimeš , V. Pileček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - MRKVA Radek (N), ŠROM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.