Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2017 18:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z páteční dohrávky tři cenné body pro Lhenice


Branky


0

Dohrávka 21. kola se odehrála den před 25. kolem, Lhenice doma vyprášily Stachy.Dohrávka 21. kola se odehrála den před 25. kolem, Lhenice doma vyprášily Stachy. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrkvička poslal Lhenice do vedení

Oba týmy vstoupily do utkání s opatrným vyčkáváním. Poté se sice domácí, Lheničtí pokoušeli ohrožovat soupeřovu branku, ale bez efektu, za viditelné počáteční nervozity z pro ně důležitosti zápasu, na rozdíl od Stašských, co již vybředli ze sestupového ohrožení. A tak v koncovce byli domácí nepřesní a několikráte v defenzivě i chybovali. Nejhruběji ve 13.´, kdy jejich chybu v rozehrávce, naštěstí pro ně, hostující tým neztrestal. Postupně ale v běžícím čase získávali herně navrch. Až když ve 24.´přesný centrovaný balón do šestnáctky od Mušky uklidil do sítě Mrkvička (1:0) a hned nato ve 25.´ v běhu zpoza velkého vápna přesnou gólovou trefou zvýšil Mahák na 2:0, došlo na jejich kopačkách již ke zklidnění a další gólové šance nedaly na sebe čekat. Ty opravdu největší, v provedení Berana (ve 30.´) ve zcela samostatném nájezdu na branku a ve 38.´ zase Maháka v úniku, zůstaly výbornými zákroky gólmana Sýse neproměněny, šli tak domácí do poločasové otáčky s dvougólovým náskokem.

Domácí přidali další tři góly

Když v samém úvodu druhého poločasu (ve 47.´) se po Burdově přesném centru do šestnáctky a následné usměrněné střele k tyči podruhé mezi střelce zapsal Mrkvička (3:0) a ve 49.´ jej následoval v obdobné herní situaci Mar.Sedlák (4:0), bylo o důležitém utkání pro Lhenické rozhodnuto. Za čtyřbrankového rozdílu jakoby Stašští rezignovali a dovolili domácím dostat se do dalších gólových příležitostí. V těch nejvyloženějších se podvakrát ocitl Prenner, ale promarnil je. Až v 63.´, po pohledné akci, přidal pátý gól opět Mar.Sedlák (5:0). Domácí za tohoto jednoznačného stavu prostřídali více hráčů, vědomi si hned druhého dne zápasu se Čkyní, který na ně čekal. Hostující tým nechtěl odejít z utkání bez vstřelené branky a jeho závěr mu patřil. Díky pozorné obraně a několika skvělým zákrokům gólmana Suchého udrželi domácí čisté brankové konto, když v této závěrečné fázi hry zahrozili jen několika nedotaženými brejky. Všechny tolik potřebné body zůstaly doma.

 

Autor: Jan Bumba



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - M. Sedlák [-] , J. Mrkvička [-] , R. Sura [-] , L. Kopf [-] , D. Trojan [-] , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , M. Mahák [-] , J. Schön [-] (27. J. Mrkvička [-] ) , K. Muška [-]

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - L. Hovorka [-] , V. Šíp [-] , P. Záleský [-] , M. Vozobule [-] , J. Pešl [-] , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] , T. Hošek [-] , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

Počet diváků: 72. Rozhodčí: Dvořák Petr - ZAVADIL Petr, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.