Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice si vyskočily na Netolice


Branky


0

Na jaře rozjeté Netolice tvrdě narazily v Chelčicích. První poločas vypadal ještě příznivě, ale ve druhém Chelčice vstřelily tři branky a jednoznačně zápas ovládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šácha vstřelil první branku zápasu

Utkání patřilo k těm atraktivnějším zvláště co se ofenzivního pojetí týká. Vstup do utkání měla obě mužstva úspěšná, ale na otevření skóre se čekalo do 18. minuty. Šácha dostal ideální centr a hlavou protrhl střeleckou smůlu z posledních utkání – 1:0.

 

Domácí měli následně několik velkých šancí, jak navýšit vedení, ale v zakončení jim chybělo více štěstí. Toho mohli využit hosté, kteří byli aktivnější do konce poločasu. Největší šanci na vyrovnání měl Rokůsek, ale jeho střelecký pokus se otřel jen o pravou tyč domácí branky.

Chelčice měly perfektní vstup do druhé půle

Perfektní vstup do druhého poločasu zažili domácí. Šácha dostal míč na pravé straně hřiště a na úrovni velkého vápna vystřelil nádhernou střelu, která přesně zapadla do pravého horního rohu Nárovcovy branky – 2:0.

O pět minut později bylo v Chelčicích ještě veseleji. Honza Jakš využil zaváhání obrany Netolic a přehodil vyběhnutého Nárovce – 3:0.

Domácí se následně zatáhli do obrany a prostor dostal opět útok Netolic. Neaktivity Chelčic dovedl využít Vlášek, který v 62. minutě dorazil míč do prázdné branky – 3:1. O pár minut později mohlo být pro domácí ještě hůř, ale z přímého kopu hosté mířili jen vysoko nad branku Chelčic.

Chelčice se však z tlaku dostaly a opět byly lepší na míči. Konečný klid na kopačky domácích přinesl Chalupský, který v 80. minutě vsítil svůj první gól v dresu Chelčic.

 

V dalším utkání jedou domácí do Zlivi, kde se můžou výrazně přiblížit záchraně.

 

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Jakš [-] (53. M. Kiš [-] ) , M. Kopenec [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , V. Trobl [-] , J. Jakš [-] (71. D. Schwamberger [-] ) , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] (86. P. Valenta [-] ) , J. Chalupský [-] , T. Kouba [-] (80. M. Lang [-] )

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - D. Reindl [-] (89. M. Rybáček [-] ) , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] (77. P. Novák [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] (89. P. Kvapil [-] ) , P. Reindl [-]

ŽK: 63. V. Trobl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - SYROVÁTKA Jan, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.