0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o udržení skončil remízou


Branky


0

Oba celky jsou namočeny v blízko sestupových příček, jak Stachy, tak Březí chtěly urvat důležité vítězství. Nakonec se hrál vyrovnaný fotbal bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šebánek se zaskvěl skvělým zákrokem

Minulý duel mezi těmito týmy na Vlachovu Březí skončil bez branek. Tyto duely jednoznačně milují fandové defenzivního fotbalu. Ještě když se hrálo na těžkém podmáčeném terénu. V průběhu první půle začal velký slejvák. I kvůli tomu přišlo pouze třicet diváků na místní ochozy. První poločas to moc velká podívaná nebyla. Největší šance domácích přišla z levé strany, kdy po centru nastřelili břevno Uhrovy branky. Vlachovo Březí nenechalo na sebe čekat a chtělo ukázat svoji zlepšenou formu z minulého kola, kde porazilo Vacov B. Zpoza vápna vyslal střelu útočník Březí a nechal vyniknout dobře připraveného Radima Šebánka v brance domácích. A tak díky dobře připraveným brankářům skončil první poločas nerozhodně 0:0.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas začal v bledě modrým, jako ten první. Na těžkém trávníku se nedal moc hrát kombinační fotbal a k vidění bylo hodně zkažených přihrávek. Domácí Sokol měl přeci jenom o něco více ze hry a postupně si budoval územní převahu, ale to vedlo pouze ke třem trochu závažnějším šancím. Vlachovo Březí hrálo spíše na brejky, ale opět se propracovalo taky ke třem trochu po gólech volajících šancí. Od začátku to byl tedy remízový zápas i díky dobré formě obou brankářů. Příští kolo jedou Stachy do Sousedovic, kterým se nyní taky moc nedaří a Vlachovo Březí ve své aréně vyzvou první Sedlec. Utkání řídil Milan Ondra, jeho asistenti byli Vladimír Ryneš a Milan Pánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč: Hrálo se na těžkém terénu, hodně pršelo a hřiště nebylo v ideálním stavu. Ještě v první půli začal velkej slejvák, tak se hrálo fakt na těžkém terénu. Byl to naprosto vyrovnaný, v první půli jsme trefili břevno. Potom po střele zpoza vápna vystřelilo Březí a Šebánek vytáhl skvělý zákrok. Jinak moc šancí nebylo. Zasloužená dělba bodů. Nejlepší byli oba brankáři.




Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - P. Foltýn [-] , M. Vozobule [-] , J. Dvořák [-] , I. Vrhel [-] (46. L. Hovorka [-] ) , V. Šíp [-] , J. Pešl [-] , M. Marek [-] (46. L. Heidenreich [-] ) , M. Šíp [-] , T. Hošek [-] , D. Schinzel [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , J. Bušek [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , A. Choďjuš [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 45. V. Šíp , 57. M. Šíp - 26. Š. Kužvart , 53. R. Kalčík , 80. M. Hojdekr .
Hráči zápasu: R. Šebánek - M. Uher .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ondra Milan - RYNEŠ Vladimír, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.