R. Lauda 20.
1:1
(1:0)
52. T. Kouba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí získalo cenný bod


Branky


20. R. Lauda - 52. T. Kouba
0

Další zápas týmů zespoda tabulky, přinesl cenný bod pro Vlachovo Březí, které je momentálně předposlední s nejhorším útokem v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Lauda otevřel skóre zápasu

První vzájemné utkání skončilo 1:3 pro Chelčice, a tak Vlachovo Březí s tím chtělo něco udělat na domácím hřišti. Hned od prvních minut se odehrával opatrný boj o body. Oba týmy se ze začátku dost oťukávaly. Ve 20. minutě Vlachovo Březí vstřelilo šťastný gól po standardním kopu zahrávaným Romanem Laudou a teči ve zdi hostujícího hráče. Poté zápas trochu ubral na atraktivitě. A spíše se dohrával první poločas. Více toho hráči obou celků nestihli, a tak šedesát diváků toho více nevidělo. Hráči šli do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

Chelčice nakonec vyrovnaly

Druhý poločas lépe začaly Chelčice. V 52. minutě byla velká skrumáž ve vápně a míč se nakonec dostal do Uhrovy brány. Poté byly akce na obou stranách, ale ani jeden z týmů je nezúročil. Diváci si mohli vychutnat poměrně dobrý fotbal. Na každé straně proběhlo jedno střídání, v 77. minutě šel dolů Marek Lang a na hřiště Václav Trobl. V 81. minutě z Vlachova Březí Anotolij Choďjuš a na hřiště Jan Kouba. Nakonec se oba týmy rozešly smírně 1:1. Hlavním rozhodčím byl mladý rozhodčí Rudolf Schwarz, jeho asistenti na čarách byli Josef Ovčáček a Miroslav Pečenka. Delegátem byl pan Zdeněk Zedník.

Příští kolo jede Vlachovo Březí na horkou půdu do Slavoje Volyně. Chelčice doma přivítají Westru Sousedovice.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Ivan Lauda, člen výboru: Dali jsme první šťastný gól a dostali se do vedení. Potom jsme dostali gól po skrumáži na 1:1. Jinak průběh zápasu, remíza byla spravedlivá, ale docela dobrý fotbal. Nechyběly ani dýmovnice. Za nás dobře zahrál Honza Hubáček a Pepa Bušek.




Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - R. Lauda [-] , R. Kalčík [-] , O. Pečený [-] - J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] - J. Bušek [-] , A. Kravčenko [-] - J. Bízek [-] , A. Choďjuš [-] (81. J. Kouba [-] )

FK Chelčice
P. Novák [-] - D. Schwamberger [-] , T. Kouba [-] , J. Jakš [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , M. Lang [-] (77. V. Trobl [-] ) , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] , J. Jakš [-] , J. Chalupský [-]

ŽK: 21. R. Kalčík , 21. J. Bízek , 86. J. Bušek , 86. J. Hubáček - 48. J. Křenek , 72. J. Jakš , 75. D. Schwamberger .
Hráči zápasu: J. Hubáček , J. Bušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - OVČÁČEK Josef, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.