0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny těsně podlehly Bavorovicím


Branky


0
Bavorovice nemusí mrzet neproměněná penalta
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Vedoucí Bavorovice přijely do Chvalšin v roli favorita a od začátku dávaly najevo, že si přijely pro tři body. Dlouho ovšem narážely na připravenou domácí obranu. První šanci zápasu měl Kučera, ale Cábovi rukavice byly připravené. Za domácí jako první zahrozil Postl, uzdravený Sýkora byl ve střehu. Po pětatřiceti odehraných minutách zahrál ve vápně v pádu rukou matador Motz a kopala se penalta. Hostující kapitán Jiří Hanousek, ale napodopil bratra Radka a nechal vyniknout gólmana Cábu jenž byl hrdinou okamžiku. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Jediný gól rozhodl

   Druhý poločas zahájili znovu lépe hosté, kteří měli herní převahu. Domácí si nepohlídali jen 65. minutu. To se ke střele v šestnáctce dostal Jiří Hanousek. Chvalšinský gólman dokázal jeho pokus vyrazit ke smůle domácích jen zpět ke střelci, který napodruhé nezaváhal, 0:1. Následovalo více žlutých karet na obou stranách. Potom museli domácí otevřít hru a kousali třemi útočníky. Asi největší šanci Chvalšin měl Fučík, který tváří v tvář Sýkorovi přestřelil. Chvalšiny tak těsně padly s lídrem tabulky Bavorovicemi, 0:1.Vedoucí Bavorovice v příštím kole zavítají ve šlágru kola do třetí Nové Vsi u Č.B. . Chvalšiny se poperou o body na hřišti trápící se Dřítně.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): V první radě musím pochválit celý tým, který tam nechal všechno. Bavorovice byly sice lepší, ale plichta by byla spravedlivá. Škoda těch dvou neproměněných gólovek. Dobré utkání odehrál Tomáš Nymsa a Petr Zwiefelhofer, hráči zápasu tedy Nymsa, Cába, Zwiefelhofer.

TJ Bavorovice
Petr Smejkal (trenér hosté): Hrálo se na pěkném hřišti. Od začátku jsme byli lepší a soupeři jsme dovolili jen minimum šancí. Jiří Hanousek naštěstí odčinil neproměněnou penaltu a zařídil tak naše upracované vítězství. Potom nás domácí se třemi útočníky zatlačili, ale výhru už jsme si pohlídali. Hráči utkání jsou Jakeš jenž skvěle nahradil vykartovaného Granova na předstoperu. Potom je to Šafránek s Koldou.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , P. Postl [-] (35. P. Zwifelhofer [-] ) , J. Motz [-] , T. Holas [-] - P. Sluka [-] (82. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , P. Sikuta [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] (67. P. Hynšt [-] )

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , R. Hanousek [-] (90. D. Klíma [-] ) , J. Kuchař [-] (46. P. Kolda [-] ) , J. Hanousek [-] - V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] - T. Koranda [-] , T. Kučera [-] , M. Hurný [-]

ŽK: 49. P. Zwifelhofer - 51. R. Hanousek , 62. P. Boubal , 71. M. Hurný , 79. F. Šafránek , 88. T. Kučera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bumba František - KOLLMANN Jaroslav, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.