Vyšší Brod otočil v závěru duel s Dřítní


Branky


0
Vyšší Brod může slavit teprve třetí výhru v sezóně
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro Dříteň

   Úvod vyšel lépe hostům a na začátku zápasu několikrát nebezpečně zahrozil nejmladší hráč v jejich sestavě Josef Moudrý, který v 6. minutě mohl slavit vedoucí branku Dřítně, 0:1. Rychlý gól jakoby hosty možná až příliš uspokojil a domácí začali zlobil. Odměnou jim bylo v 17. minutě vyrovnání o které se zasloužil Rapčan, 1:1. Hosté si ještě v průběhu první půle vzali vedení zpět. Ve 36. minutě napřáhl z dobrých dvaceti metrů Marek Kovařík a Šesták byl bez šance, 1:2. Za tohoto stavu se pak také obě mužstva odebraly do kabin na poločasovou přestávku.

Obrat v závěru

   Druhé dějství začalo pro Vyšák smolně a už po pěti odehraných minutách musel pro zranění střídat gólman Šesták, kterého nahradil hráč z pole Filip. Tomu se ovšem podařilo vychytat i samostatný únik zkušeného Klimeše a držel šance domácích na body. Naděje na body zvýšil v 68. minutě vyrovnávacím gólem Marek, 2:2. Dříteň se pak prostřídáním snažila o oživení hry, ale to se příliš nezdařilo. Rozhodnutí padlo až v závěru zápasu, konkrétně v 88. minutě kdy se dokázal prosadit Dibďák a otočil tak vývoj zápasu, 3:2. Zbylé minuty už si pak domácí pohlídali a mohou se tak radovat ze své třetí výhry v sezóně. Vyšší Brod v příštím kole čeká derby v Kaplici, která jim na podzim nadělila devět gólů. Dříteň na svém trávníku přivítá Frymburk.


Ohlasy k zápasu



TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu hosté): Začali jsme lépe a Moudrý jeden ze svých samostatných úniků proměnil a my zaslouženě vedli. Pak jsme ale přestali hrát a Vyšák začal vystrkovat růžky a vyrovnal. Přesto jsme v poločase vedli zásluhou hezké střely Marka Kovaříka. Ve druhé půli jsme měli nějaké šance a soupeři se hned z kraje zranil gólman. Náhradník z pole vychytal samostatný únik Klimeše. Po naší chybě domácí vyrovnali. Snažili jsme se prostřídáním něco změnit, ale neměli jsme šťastnou ruku. Pak už to bylo kdo dá góla vyhraje. Ten bohužel dali domácí a balony pak už odkopali do Rakouska. Jeli jsme do Vyšáku pro nějaký ten bodík, ale naše situace je bohužel taková jaká je. Děláme chyby a darujeme tím soupeřům branky. My se naopak na gól hodně nadřeme. Pochválit si zaslouží mladík Josef Moudrý, který už měl v nohách zápas za dorost, ale dokud měl síly hodně toho oběhal a snažil se.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] (50. F. Filip [-] ) - R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-] , V. Marek [-] (82. J. Kohout [-] ) , F. Klíma [-] , L. Rapčan [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , K. Šerhakl [-] , J. Gondek [-] , P. Prochaska [-]

TJ Dříteň
J. Hromada [-] - V. Pečenka [-] , M. Koudelka [-] , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] - M. Kovařík [-] - - R. Vo Son [-] (75. F. Hošek [-] ) , J. Klimeš [-] (70. O. Šíma [-] ) , J. Moudrý [-] (72. L. Koudelka [-] ) , M. Kovařík [-] (61. M. Tupý [-] ) , O. Moudrý [-]

ŽK: 25. L. Rapčan , 61. P. Prochaska , 73. F. Filip , 90. J. Gondek - 76. P. Švejda .
Hráči zápasu: J. Moudrý .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - CIGÁŇ Roman, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.