Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 13:30

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatka si v Malontech dokráčela pro jistý postup!


0

Úmorné horko panovalo také v Malontech, kam zavítala Zlatá Koruna, která by si výhrou zajistila titul v okresním přeboru a zároveň postup do 1.B třídy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí jako v Sarajevu

Cíl, tedy vítězství, začala hostující Zlatka plnit již v deváté minutě, kdy se dostal k míči Martin Štěpánek, který využil chybující stopera, a doslova prostřelil Bílého - 0:1!

 

Hosté měli pevnou půdu pod nohama a do patnácté minuty trefily dvakrát tyč. Nejprve Steinocher a poté i Sláma.

 

20. minuta a Martin Štěpánek podruhé! Homer předvedl dech beroucí sólo, přihrál volnému Štěpánkovi, který míč dotlačil až za Bílého - 0:2!

 

Dvě minuty nato padla další branka. Na dlouhé autové vhazování si naběhl Homer, zpracoval, vystřelil a míč tečovaný Slámou skončil až za zády brankáře Malont - 0:3!

 

I další branka Zlatky padla po autu. Tentokrát si míč zpracoval Steinocher, přesnou přihrávkou uvolnil Štěpánka, který dovršil ve 26. minutě hattrick - 0:4!

 

O čtyři minuty později to bylo již 0:5! Hosté předvedli pěknou kombinační akci na jejímž konci byl Homer, který obešel beka a trefil přesně k pravé tyči.

 

Domácí, dá se říct, že do té doby vůbec neexistovali. Až po páté inkasované brance se povedlo Preuslerovi hlavou orazítkovat břevno, ale to bylo z domácí strany vše. Inkasovali totiž znovu, a to pět minut před poločasovou přestávkou. Rychtář vyslal pěknou průnikovou přihrávkou Steinochera, jehož střela z úhlu skončila v síti - 0:6!

 

Posledním hřebíčkem do rakve byla sedmá branka v síti Bílého, kterou obstaral Tomáš Weinhard po přesné Slámově přihrávce na malé vápno - 0:7!

 

Tímto potupným výsledkem skončil pro domácí první poločas. Ti by už nejraději viděli konec utkání, ale čekala je druhá pětačtyřicetiminutovka.

 

Druhý poločas byl pouze povinností, domácí na konci třikrát skórovali

Druhý poločas už Zlatá Koruna ubrala. Oba celky věděly, že už je jasno a druhé dějství pouze dohrávaly. Až v posledních deseti minutách se začalo něco dít. Nejprve se povedlo snížit Benedovi, který zaznamenal alespoň čestný úspěch domácích Malont - 1:7! Poté se dvakrát během jedné minuty (89. a 90.) prosadil domácí Tomáš Faltus, a dal tak skóre konečnou podobu na 3:7!

 

Zlatá Koruna v tomto duelu zaslouženě zvítězila a zaslouženě zvítězila také v celém okresním přeboru, kde po zcela neuvěřitelném podzimu dokázala na své výkony částečně navázat i na jaře a tři kola před koncem si zajistila postup do 1.B třídy. GRATULUJEME!



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Umístění v tabulce a postup hovoří za vše. Momentálně nemám slov a mužstvu blahopřeji k postupu!



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , R. Svatoň [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , T. Valiček [-] , K. Beutl [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

ŽK: 84. T. Faltus - 25. D. Steinocher , 59. T. Gajdoš .
Hráči zápasu: T. Faltus - M. Štěpánek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - OLAH Radek (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.