Borek napravil zaváhání z prvního kola a ze hřiště Chrášťan odvezl tři body


Branky


0

Ve druhém kole na sebe narazily týmy, které své úvodní zápasy prohráli shodně 1:3. Zatímco Chrášťany padly na půdě favorizované Lokomotivy ČB B. Borek doma překvapivě padl s týmem z Mokrého. Dal se tak očekávat zajímavý zápas, kde pomýšlely na první body oba mančafty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vlétli na domácí od úvodních minut

Do samotného zápasu vstoupili daleko lépe hosté. Od úvodních minut vlétli na domácí hráče a odměnou, jim byla branka v 7. minutě zápasu, když Frank přihrál Jeremiášovi a ten přízemní střelou otevřel skóre – 0:1. O dalších šest minut už vedl Borek o dvě branky. Kapitán hostí Tengl sklepl míč na agilního Franka, který střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři Lhotkovi šanci zasáhnout – 0:2.

 

Hosté kontrolovali hru a měli míč častěji na svých kopačkách. Domácí se snažili prosadit dlouhými nákopy a následnými centry do pokutového území, ale s těmi si většinou poradil s jistotou chytající Korbel. První poločas tak vyzněl 0:2 pro Borek.

Domácí aktivita drama nepřinesla. Naopak, Borek přidal další dva zásahy.

Do druhého poločasu nastoupili domácí hráči s větší aktivitou. Jejich snaha ovšem nevyústila v kýžený kontaktní gól, který by zápas zdramatizoval. Naopak po hodině hry se po centru ze strany prosadil hostující Jeremiáš a bylo to 0:3. Tento gól definitivně zmrazil domácí snahu udělat něco se zápasem a hosté, leč mají mladý tým, zkušeně zápas dohrávali.

 

V 75. minutě pak špatný odkop brankáře Lhotky zachytil hostující Tengl, který si ze tří domácích hráčů udělal slalomové kužele a zvýšil na 0:4. Více se už v zápase neudálo a Borek tak hřišti Chrášťan odčinil domácí porážku s Mokrým. Naopak domácí v nové sezoně čekají na premiérové body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Zápas se nám moc nepovedl. Po slibné úvodní pětiminutovce jsme dostali dva rychlé góly, a v podstatě jsme nedokázali účinně odpovědět. Nedařila se nám hra po zemi a ani dlouhé nákopy k ničemu nevedly. Hosté byli rychlejší a důraznější, prostě celkově lepší a prokázali větší vůli zápas vyhrát. Ve druhé půli jsme se sice snažili o zkorigování, hosté ale zkušeně zápas hlídali a z brejků přidali další 2 góly. Pouťové odpoledne v Chrášťanech tak dopadlo bodově i herně neúspěšně."

FK Borek
Tomáš Tengl (kapitán): "Po nevydařeném domácím zápase s Mokrým jsme chtěli uspět na hřišti Chrášťan a to nejlépe za tři body. Věděli jsme, že nás čeká agresivní soupeř s hrou na hraně regulérnosti, někdy i za ní. To se nakonec potvrdilo. My byli ovšem dobře připraveni a od začátku jsme na soupeře vlétli. Po čtvrt hodině jsme vedli o dvě branky. Domácí se snažili nakopávat dlouhé míče za naši obranu, ale ta fungovala bezchybně a domácí hráče do vážnější šance nepustila. Druhý poločas hráli domácí aktivně ve snaze zdramatizovat zápas. My hráli zkušeně a třetím gólem definitivně zlomili odpor domácích. Poté jsme přidali ještě jednu branku. Výsledek je pro domácí možná, až příliš krutý, ale naše výhra zcela zasloužená. Doufám, že příští zápas proti Lokomotivě navážeme na výborný výkon."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - VACHUTA Tomáš (N), BENÝŠEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.