1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:30

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalové štěstí se naklonilo více ke Stráži


Branky


0

Zápas Halámky versus Stráž byl prakticky o holé přežití v OP pro další sezonu a vítěz duelu si mohl účast definitivně zajistit, remíza skoro nic neřešila. Je totiž jen malá pravděpodobnost, že by sestupovaly tři týmy. Oba týmy nenastoupily v nejsilnějším složení, sezona je dlouhá a zranění se projevila. Šťastnějším týmem byla Stráž, která rozhodla v nastavení a téměř s jistotou se zachránila. Díky výhře Staňkova však i domácí Halámky ještě mají druhou šanci v Kunžaku v posledním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre ukazovalo remízu

Utkání začalo očekávanou aktivní hrou především domácích Halámek, které chtěly využít domácího prostředí a výhrou si zajistit účast v příštím ročníku OP. Hned ve 2. minutě zahrozil Řežáb, když se dostal až na malé vápno, přihrávkou pod sebe chtěl vytvořit šance pro spoluhráče, ale obrana hostí byla pozorná a odvrátila nebezpečí. V 6. minutě si zpracoval těžký balon L. Slavík, ale následná střela z dálky skončila pouze na boční síti. Pak se ke slovu dostala také Stráž a svou klidnou rozehrávkou začala domácí přehrávat. Najednou byla všude dříve a hrozila především střelami z dálky a dlouhými nakopávanými pasy za obranu. Některé její akce byli nebezpečné, ale skóre se stále neměnilo. Až přišla 37. minuta,kdy unikl Řežáb a předložil na zcela volného Miroslava Svobodu, ten již uklízel do prázdné branky - 1:0. Radost domácích však trvala pouhé dvě minuty, když po dalším dalekonosném pasu našel pravý bek naběhnutého strážského útočníka Tomáše Koudelku a ten hlavou srovnal na 1:1. Byla to ukázková akce a ta zakončila první poločas.

Stráž minutu před koncem vyhrála a zachránila okres

Do druhého dějství nastoupila obě mužstva s cílem uspět, nikdo nehrál zanďoura, ale v úmorném vedru docházely síly oběma stejně. Stráž hrála dále chytře a tak trochu i na remízu, s vidinou posledního domácího utkání s dalším se zachraňujícím týmem. To domácí hrát museli, ale když se musí kolikrát to zkrátka nejde. A v 67. minutě po jasném neodmávaném offsajdu hostí se mohlo měnit skóre, ale Stráž svou šancí pohrdla a netrefila branku. Domácím na oplátku offsajd odmávaný byl, který ovšem nebyl. A když už pomalu utkání směřovalo k remíze, dostal obrovskou šanci v 84. minutě ke skórování Řežáb, když po dlouhém nákopu k brance hostí zaváhal s včasným vyběhnutím Strážský gólman a domácí útočník byl u míče dříve. Gólmana hostí hlavou sice přehodil, ten však konečky prstů ještě stačil vyškrábnout a zachránit. Poté co se schylovalo ke konci utkání a asi spravedlivé remíze přišla 90. minuta a fatální chyba domácích zadáků, když nechali úplně volného hostujícího útočníka Vlastimila Čurdu, který rozhodl ve prospěch Stráže - 1:2. Totálně frustrovaní a opaření domácí již nedokázali reagovat a hosté si ještě taktickým střídáním v nastavení pohlídali výsledek. Stráž je tak zachráněna a Halámky musí nadále na dálku o svou účast bojovat v posledním kole na půdě Kunžaku.

AUTOR: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: V přemíře snahy vyhrát tento zápas o vše jsme fatální chybou v poslední minutě přišli i o remízu, která by utkání slušela více a byla by asi spravedlivější. Ano chtěli jsme jednoznačně vyhrát, ale to i Stráž. Při všech předpokládaných ostatních výsledcích remíza řešila zapojení stále i Stráže do boje o záchranu. My jsme nastoupili v silnější sestavě než v Novosedlech, ale i tak nám chyběl stoper Kollmann a další hráči. Stráž přijela také oslabena, ale rvala se poctivě o výsledek a v první půli byla mírně lepší, hrála chytře, pokryla naše útočníky a nakonec je to ona, co si zajistila definitivní záchranu v OP. Ujali jsme se sice vedení, které nám však vydrželo pouhé dvě minuty a poté co jsme neproměnili loženku Řežába a v 84. minutě přišla poslední minuta a pro nás pohroma v podobě inkasování druhé branky. Staňkov nám včera svou výhrou dal druhou šanci a pokud chceme hrát OP i příští sezonu, musíme vyhrát v Kunžaku v posledním kole. Stále to máme na svých kopačkách.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Petr Přílepek (hráč): První poločas jsme byli častěji na míči, ale vlastní chybou jsme hloupě inkasovali. Naštěstí jsme dokázali do poločasu srovnat. Druhá půle byla na šance vyrovnaná, kde nás zachránil skvělými zákroky brankář a v 90. minutě jsme hezkou kombinací vstřelili vítěznou branku, která znamená udržení v OP.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - R. Duda [-] - J. Macho [-] , P. Novák [-] - L. Slavík [-] - M. Řežáb [-] , M. Svoboda [-] (60. T. Trsek [-] ) , M. Slavík [-] , J. Herzog [-] , R. Adensam [-] (69. J. Slonek [-] ) , R. Herzog [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , P. Chmelař [-] (88. J. Bednář [-] ) , P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] (89. J. Čada [-] ) , P. Völfel [-] , T. Merčák [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 61. M. Slavík - 68. T. Merčák .
Hráči zápasu: M. Svoboda - M. Zvára , J. Kollár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BICEK Roman - KOŘÍNEK Luboš, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.