T. Trsek 47.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:30

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Trsek rozhodl o výhře Halámek


Branky


47. T. Trsek
0

K dalšímu velmi důležitému zápasu nastoupily Halámky proti perspektivnímu týmu z Popelína. Hosté mají mladý tým a jistotu záchrany v soutěži také nemají a tak se čekal zajímavý a běhavý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Hosté začali územní převahou a v první desetiminutovce naznačili své možnosti. Obrovské šance však prohospodařili domácí, kteří hned ve 2. minutě podnikli útok a poté co L. Slavík předkládal na zcela volného Trska na malé vápno, tak všichni přítomní očekávali první gól. Trsek však trestuhodně přestřelil z malého vápna. Hned v 7. minutě se probil do vápna domácí Novák, ale ani on nevyzrál na poslední chvíli zachraňující obranu hostí. A tak mohlo udeřit na druhé straně, když se domácí po špatné reakci v obraně nedohodli se svým brankářem a na hosty zívala prázdná branka. Tu však z těžké pozice z hranice velkého vápna hosté minuli. Pak přišli smutné chvíle pro domácí, protože se jim nešťastně zranil stoper při dopadu z doskoku a musel střídat. K velké smůle Halámek musel do poločasu střídat další hráč základní sestavy. Domácí tak citelně oslabeni nečekal lehký úkol a mohlo být ještě hůře protože ve 36. minutě po další neshodě v obraně domácích vyhlavičkoval střídající R. Herzog míč z prázdné brány. Po této situaci se již nic nestalo, hra se vytratila a spíše se bojovalo ve středu pole.

Jediná branka rozhodla napínavý duel

Rozhodující okamžik celého utkání nadešel ihned na začátku druhé půle, kdy po vynikajícím centru L. Slavíka z trestného kopu našel hlavu Tomáše Trska a ten krásnou umístěnou hlavičkou od břevna dolů a za brankovou čáru rozveselil domácí fanoušky - 1:0. Halámky nepolevily a i když měli vynucené dvojí střídání dále se snažily udávat tempo hry a rozhodnout zápas druhým gólem. V 54. minutě mohlo být lépe, když po ose Trsek, Řežáb a konečně zcela volný Novák, který již šel sám na gólmana hostí. Vše udělal dobře, vystřelil na vybíhajícího brankáře, jenže ten ještě stačil míč tečovat na břevno. To již Novák neočekával a míč důsledně nesledoval, při dorážce by to pravděpodobně skončilo golem. Byla to však pouze další zmařená tutovka. V 69. minutě se akrobaticky položil do střely Trsek, když přes hlavu nůžkami těsně minul bránu hostí. Mohlo jít o branku sezony, pokud by se trefil. V 73. minutě opět Trsek vyzval ke skórování zcela volného Řežába, ten ale přestřelil bránu. Tyto zmařené gólovky mohli domácí mrzet, protože se ke slovu konečně dostali také hosté a v rozmezí cca 8 minut zle zatápěli domácí obraně. Ta odolávala s vypětím všech sil po několika skrumážích před vlastní brankou a několika odražených nebezpečných míčů. Konečné rozhodnutí mohl vnést do zápasu domácí L. Slavík, který však neměl střelecký den a proto svou cca třetí vyloženou šanci v 84. minutě neproměnil. Ocitl se před bránou hostí zcela sám, ale namísto pohodové umístěné střely, volil bombu, která skončila vysoko nad. Do konce utkání se již nic nestalo, domácí uhájili velmi důležité vítězství, které se ukázalo jako velmi cenné vzhledem k dalším hodně překvapivým výsledkům.

AUTOR: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Dnes jsme nastoupili k dalšímu důležitému utkání bez vyloučeného M. Slavíka a zraněného Herzoga a když jsme během prvních 30. minut pro zranění přišli o další dva hráče základu nevypadalo to dobře. Hosté přijeli hrát také dopředu a jejich mladý perspektivní tým nás ze začátku územně přehrával. Vyložené šance jsme si však v prvním poločase vytvořili my, ale trestuhodně jsme je zahazovali.Toto se opakovalo i v druhé půli, když jsme další tři loženky nedali. Naštěstí nás zachránil nádhernou hlavičkou Trsek a rozhodl o velmi důležitých 3 bodech. Od většího přídělu branek ochránil hosty výborně chytající Skalák.Toto vše tak nemuselo dopadnout, protože Popelín po našich zbytečných chybách mohl zadarmo přijít k brankám..Co nás ovšem netěší, tak je ztráta zraněných hráčů, kteří se snad dají do kupy na zbylé zápasy a hlavně také "nečekaný" bodový zisk našich soupeřů pod námi. V tomto se však musíme soustředit pouze sami na sebe a soutěž zachránit. Spolehlivým výkonem utkání odřídil sudí Hanes, který měl zápas plně pod kontrolou. K dalšímu velmi těžkému zápasu zajíždíme do Novosedel a tam to nebude procházka růžovou zahradou.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] (14. R. Herzog [-] ) , R. Duda [-] , K. Decker [-] , K. Juráň [-] - J. Macho [-] , P. Novák [-] - T. Trsek [-] (90. J. Slonek [-] ) , L. Slavík [-] - M. Řežáb [-] , R. Adensam [-] (36. R. Šimek [-] )

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Neuber [-] , T. Mach [-] , V. Mácha [-] , P. Valek [-] (69. J. Poláček [-] ) , R. Stejskal [-] (80. P. Peltan [-] ) - J. Dolák [-] (75. O. Vlásek [-] ) , F. Slavík [-] , D. Kučera [-] , J. Snížek [-] - O. Doležal [-]

Hráči zápasu: J. Macho , T. Trsek - J. Skalák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hanes Tomáš - ERNST Martin, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.