Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Číměř nastřílela Suchdolu šest branek


Branky


0

V prvním jarním kole zavítala rezerva Suchdola na půdu do Číměře. Hosté k utkání odjeli s velkým očekáváním. Na podzim Suchdol prohrála na domácím hřišti 4:0 a chtěla to alespoň trochu odčinit. Tentokrát duel skončil ještě vyšším výsledkem, který se zrodil hlavně v prvním poločase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

Zápas začal poměrně zhurta, kdy domácí hned v první minutě otevřeli skóre na 1:0, když se trefil záložník Jan Drábík. Hostům se nedařilo dostat zápas pod kontrolu, z čehož vzniklo vedení domácí Číměře 3:0 již ve dvanácté minutě. Prosadil se opět Jan Drábík a po něm záložník Jiří Strejček. Skóre stagnovalo do 21. minuty, kdy hosté přidali už čtvrtý gól - trefil se Jiří Feytl a zdálo se, že utkání skončí opravdovým debaklem. K jedné z branek napomohl i drn v brankovišti, přes který se balon nešťastně odrazil přes ruku gólmana Poláka. Hosté ze Suchdola poté odpověděli relativně dalekonosnou střelou Rostislava Gorného ve 33. minutě a snížili stav skóre. Nicméně se do šaten o poločase odcházelo s poměrně velkým gólovým rozdílem 4:1. 

Číměř si vedení v klidu pohlídala

Druhý poločas nabídl již vyrovnanější hru. Domácí se po přestávce zatáhli do obrané ulity, Suchdol měla více ze hry, ale nedokázala zvrátit výsledek. Diváci se dočkali další branky až v 71. a 74. minutě, kdy dvakrát skóroval obránce Petr Nižník - 6:1. Poslední gól padl do branky domácích, kdy v 79. minutě proměnil penaltu suchdolský Martin Matějček. Zbylých deset minut se odehrálo beze výraznější akce, tudíž konečný výsledek byl 6:2 pro domácí celek. Hosté tak neoplatili domácím podzimní porážku a mají do dalšího utkání o čem přemýšlet. Zápas s přehledem zvládl sudí Michal Chvála.



Ohlasy k zápasu


Číměř
Číměř: bez komentáře

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp: O vítězi zápasu bylo víceméně rozhodnuto už po úvodních minutách, kdy jsme se nemohli sehrát a nasadit to správné tempo, z čehož si musíme vzít ponaučení pro příští utkání a tohoto se vyvarovat. Jsem přesvědčen, že jsme byli schopni vybojovat lepší výsledek.



Sestavy


Číměř
Z. Badinka [-] - M. Veith [-] , R. Sehner [-] , M. Feytl [-] , J. Feytl [-] , V. Mol [-] , J. Kalvas [-] (46. O. Brus [-] ) , J. Drábik [-] , J. Strejček [-] , Z. Březina [-] , P. Nižník [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - F. Rácik [-] , R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] , L. Kuchyňka [-] , T. Potěšil [-] , M. Havelka [-] , P. Dlužanský [-] , R. Polák [-] , M. Matějček [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 60. P. Polák , 60. M. Matějček .
Hráči zápasu: R. Gorný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.