Bratři Herzogové zařídili výhru Halámek


Branky


21. P. Herzog , 38. J. Herzog , 73. J. Herzog
0

Domácí mužstvo mělo celé utkání navrch a převahu korunovalo třemi góly. O všechny trefy vítězů se postaral rodinný klan Herzogů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Halámky/Hranice nastoupily konečně také v domácím prostředí a chtěli potvrdit výborné výkony z hřišť soupeřů a nabitá střídačka domácích nasvědčovala tomu, že chtějí předvést tento výkon i před svými diváky. Hosté ze Starého Hobzí měli problémy na cestě a tak se začátek utkání posunul o cca 15 minut. Ani oni nechtěli opakovat nevydařený vstup do sezony, bojovali po celý zápas s cílem nějaký ten bodík urvat. Pro domácí byl tedy jasný úkol uhlídat hlavně jejich klíčového hráče Ličku a svým pojetím hru vnutit soupeři a naplno bodovat. Což se na konec potvrdilo a hosty ze Starého Hobzí přehráli. Po úvodním cca 15. minutovém oťukávání poprvé udeřilo ve 21. minutě, kdy domácí Jan Herzog vystřelil prudce na 17-letého benjamínka v hostující bráně, ten míč pouze vyrazil před sebe a pro Petra Herzoga již nebyl problém míč dorazit do prázdné brány 1:0. Za úmorného vedra se dál domácí tlačili před soupeřovu branku a výsledkem toho byla spolupráce domácího záložníka Nováka, který vyslal do vápna Michala Slavíka, ten neotálel s přihrávkou pod sebe na penaltu a ze skrumáže se nemýlil v 38. minutě další Herzog, tentokráte Jirka a upravil na 2:0 pro domácí. Tento stav již vydržel do poločasu.

Domácí berou tři body

Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem nepřipustit zakolísání a dovést výhru do konce, to však hosté nechtěli akceptovat a několikrát nebezpečně zahrozili a chtěli tak korigovat výsledek. Halámky 2x vystřídali a do hry přišel mimojiné smolný útočník minulého zápasu z Klikova Řežáb. Čekalo se, že střeleckou smůlu protrhne a prosadí se do otevřenější obrany soupeře, která k tomu vybízela. To se začalo projevovat v rozmezí 55.-65.minuty, kdy domácí postupně nastřelili dvakrát břevno, vždy se však míč odrazil ven z brány. Poprvé to bylo po střele agilního záložníka Jirky Herzoga a po druhé po úniku Ladislava Slavíka a následném centru před bránu. Zde však bohužel potvrdil momentální smůlu právě Řežáb a dělovkou trefil opět břevno. Stav zůstal nezměněn a bohužel pro domácí došlo v 68. minutě ke zranění domácího záložníka Jiřího Herzoga, kterému přejel nevybíravým způsobem nárt hostující Malášek a byl odměněn ŽK. J. Herzog musel střídat, přišel za něho další zkušený bek Karel Decker, přeskupily se posty a dál se hrál pohledný fotbal.
Halámky naplno využily plné střídačky a další dva hráči tak obměnili sestavu. Hra se nezměnila a domácí nakonec v 73. minutě potvrdily první letošní domácí výhru v OP krásnou střelou Jana Herzoga a upravil tak na konečných 3:0. Za zmínku ještě stojí další břevno a to třetí po rohovém kopu domácích. Takže by se nikdo nedivil, kdyby výsledek byl daleko vyšší. Utkání bylo slušně vedené v poměru 1:2 na ŽK a před 80-ti diváky ho bez problému zvládl sudí Radek Devera. K dalšímu zápasu Halámky vyrážejí do Staňkova k menšímu derby.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Chtěli jsme potvrdit předchozí dvě remízy z venku a především dobrou hru, což se podařilo a dobrým výkonem jsme Hobzí k ničemu nepustili a potvrdili výhrou. Jsme spokojeni jak s výsledkem, hrou tak i zapojením celé střídačky do hry. Stínem je zranění našeho záložníka J. Herzoga a doufejme, že to nebude vážné a brzy se vrátí do sestavy. Příště zajíždíme na Staňkov a rádi bychom navázali na bodový zisk.

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Jelikož jedno z našich aut mělo poruchu, ve kterém byly dresy, tak jsme museli odložit začátek o 10 minut později. Což se nelíbilo domácím, kteří náš často oslovovali "dementama". Jde vidět, jak jsou asi inteligentní. Můžu jen řici, že herně jsme zaostali, budeme muset zabrat příští týden v Klikově. Bohužel Slavíci a Herzogové se zase projevili, tak jak si je pamatuji ještě z Hranic, respektive z Halámek. Byla to z jejich strany komedie strašná. Za mě si myslím, že kdybychom zůstali doma, tak by to bylo lepší.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - TRSEK Josef (N), PAVLŮ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.