0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Libčany zvítězily na hřišti Cidliny


Branky


0

Libčany se v zápase s Cidlinou předvedly dobrou hrou i obraně a efektivním útokem. Díky tomu hosté neinkasovali, vstřelili dva góly a zvítězili 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany jdou do vedení

Fotbalisté Cidliny vstoupili do zápasu s velkým nasazením a v úvodních minutách si vytvořili několik nadějných šancí. Libčany se ale dokázaly ubránit i rohovému kopu Michala Blažeje, když míč vyrážel do bezpečí gólman Jiří Mašek. Postupem času však svižné tempo domácích opadlo a do hry Cidliny se začaly vkrádat i nepřesnosti. Libčany vedly své útoky s větší přesností, a proto byly nebezpečnější. Skóre se poprvé měnilo zhruba po půlhodině hry. Ve třicáté minutě se k míči na hranici vápna dostal hostující Adam Chromek, který vyslal střelecký pokus na branku domácích. Chromkova střela byla navíc tečována, což výrazně ztížilo práci domácímu brankáři Stanislavu Strýhalovi. Ten se sice ještě snažil zakročit proti tečované střele, míč přesto skončil v jeho síti. Libčany se tak dostaly do vedení 1:0. Inkasovaná branka ještě více poznamenala hru domácího týmu. Cidlinským se nedařila kombinace, kterou srážely nepřesné přihrávky a nedokonalé přebírání balonů. Libčany tak i ve zbytku poločasu udržely svůj těsný náskok a vedly 1:0. 

Cidlině se nedaří skórovat

Ve druhé půli domácí znovu zpřesnili svoji hru. Libčany se však prezentovaly dobře organizovanou obrannou hrou, díky které se domácí k výraznějším příležitostem dostávali jen s obtížemi. Tým Libčan se navíc mohl opřít o brankáře Jiřího Maška, který spolehlivě chytal střely domácích. Cidlina si vypomáhala i autovými vhazováními, díky kterým se dostávali do vápna Libčan. Velkou šanci na vyrovnání měli domácí v šedesáté třetí minutě. Po jednom z dlouhých autů se k míči ve vápně soupeře dostal Michal Blažej. Domácí záložník vyslal na branku Libčan prudkou střelu, gólman Jiří Mašek byl ale znovu připraven a pohotovým zákrokem zabránil vyrovnání. S přibývajícím časem musela Cidlina hrát čím dál ofenzivněji. To otevíralo útočné možnosti i pro Libčany, které mohly podnikat rychlé protiútoky do otevřené obrany soupeře. Aktivním hráčem na straně hostů byl Alexander Polyakov, který vedl většinu rychlých akcí hostů. Po jedné z akcí Alexandra Polyakova zasahoval na brankové čáře obětavý Martin Stránský. Obránce domácích nadvakrát zabránil dalšímu gólu, nakonec se ale k míči dostal Ondřej Karanský, který definitivně uklidil míč do sítě. V závěrečné dvacetiminutovce se Cidlina snažila o dosažní nového impulzu v podobě kontaktní branky, domácím ale ubývaly síly. Libčany tak ani ve zbytku zápasu neinkasovaly a ze hřiště Cidliny si odvezly tři body za výhru 2:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Libčany
Jan Schejbal - předseda SK Libčany: Cenné vítězství je zásluhou velmi zodpovědné hry celého mužstva. Dle mého názoru o naší výhře rozhodl zákrok Máši, když vytáhl šanci domácího Michala Blažeje. Musím pochválit celé mužstvo, zítra se mi bude radostněji vstávat.

Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - A. Zich [-] (77. J. Vrabec [-] ) , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] , M. Stránský [-] - P. Mejstřík [-] , V. Šorm [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] , P. Mokošín [-] (65. P. Pokorný [-] ) - M. Holec [-] (87. D. Döme [-] ) -

SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (87. J. Mádlo [-] ) , T. Kabeláč [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , R. Kollár [-] (89. J. Rutsch [-] ) , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] , A. Polyakov [-] (90. P. Jedlička [-] ) , M. Mařas [-]

ŽK: 37. J. Matějka - 40. A. Polyakov , 83. D. Hůlka .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŠILING Karel, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.