ROZHOVOR S HRÁČEM 5.kola Královéhradeckého Krajského přeboru - MARTIN KADAVÝ : Dostal jsem se do reprezentace U19 a "hrozil" mi A tým SK Slavia Praha! :)

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz a stal se jím MARTIN KADAVÝ z Týniště nad Orlicí. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál si hráče kola, gratuluji! Sledoval jsi průběžné hlasování, nebo ses o výsledku dozvěděl až po jeho skončení?
Věděl jsem, že v sestavě kola figuruji, ale průběžné hlasování jsem nesledoval.
Bude tě výhra stát nějakou korunu do týmové kasy?
Nějakou tu korunku mě to stát bude. Za tohle ale jistě rád něco přihodím.
Ve šlágru kola jste remizovali na hřišti Náchoda, jak by jsi zápas zhodnotil?
I přes velkou marodku jsme to zvládli a odvezli si zasloužený bod. Náchod měl sice míč častěji, ale dobře jsme bránili a do žádných velkých šancí jsme je nepustili.
Jak jsi slavil branku v závěru zápasu, když jsi dres Náchoda pře pár lety oblékal?
Slavil jsem gól jako každý jiný, protože jich už bohužel moc nedávám, tak si musím užít každý který se mi povede. :)
Juniorskou ligu sis zahrál také ve Slavii Praha, jak na toto působení vzpomínáš?
Na Slavii vzpomínám jenom v dobrém, měli jsme silný ročník a vyhráli co se dalo, jak v Čechách, tak na Evropských turnajích. Co se týče Juniorské soutěže, tak první dva roky, co jsem měl možnost hrát bylo super, proti nám vždy hrálo 4-5 ligových hráčů a utkání měla vysokou úroveň.
Stále se pouze o skóre dělíte právě s Náchodem o první příčku. Jaké ambice má Týniště na letošní sezónu?
Tak určitě hrát co nejlepší fotbal a držet se co nejvýše v tabulce. Oproti loňsku, kdy jsme se tak trochu plácali, musím říct, že se nám nyní začátek sezóny celkem vydařil a doufám, že to tak bude i nadále.
Popíšeš nám svojí dosavadní kariéru?
Jak by řekl Lavi: "Míč jsem nosil neustále u sebe. Míč byl můj nejlepší kamarád. Bez míče jsem neudělal ani krok..." :) Kdybych měl jít víc do detailu, tak jsem začínal v Solnici pod vedením rodičů. Když přišel čas pokročit do mladších žáků, rozhodl jsem se zamířit do Hradce Králové. Tam si mě všimla SK Slavia Praha. Dostal jsem se do reprezentace U19 a "hrozil" mi A tým. Osud chtěl však jinak a mě začaly provázet zdravotní komplikace a já hřiště vyměnil za operační sály. Fotbalu jsem se však nikdy nevzdal a začal jsem opět zlehka v Solnici. Oklikou přes Kostelec a Náchod jsem se našel v Týništi.
Chtěl by sis zahrát ještě nějakou vyšší soutěž?
Nikdy neříkej nikdy, ale žádné ambice už nemám (řekla moje kolena). Jsem rád, že můžu hrát za Týniště. A kdo ví, třeba si tu vyšší soutěž zahrajeme tady.
Jaké jsou tvoje koníčky, když zrovna nehraješ fotbal?
To je těžké, když nehraji fotbal nohama, tak ho hraji aspoň rukama (FIFA). Rád si ale s přáteli zahraji tenis či volejbal. A sem tam zajdu na pivko :-)

Autor: Erik Týfa

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.