1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V základní hrací době bez gólu.


Branky


0

Zápas mezi Kopidlnem a Dolní Kalnou musely rozhodovat až pokutové kopy, ve kterých byli lepší domácí. Jinak se divácí branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal.

V prvním poločase se soupeři oťukávali a ani jeden z nich se nechtěl chopit iniciativy nad utkání. Vypadalo to, že chtějí poslední zápas sezóny už jen dohrát a ani se moc neunavit. Do šancí se oba celky dostávaly opravdu jen sporadicky. Na obou stranách navíc excelovali dobře chytající brankáři, kteří nechtěli nechat útočníky vyniknout. Poločasová pauza na napití a pozměnění taktiky tak hodně bodla.

Domácí přehrávali oslabené hosty.

Hosté odehralí celý zápas v hodně kombinované sestavě a nezkušenost některých hráčů se pak projevovala v druhé půli. Domácí využívali zaváhání v rozehrávce hostů a navíc si dokázali čas od času vytvořit tlak. Šancí už bylo po více, ale opět žádná nepřinesla gólovou radost. Na závěr domácí ještě spálili sérii slibných brankových příležitostí a tak si diváci mohli užít alespoň pokutové kopy.

Na penalty domácí ani jednou nezaváhali a vyhráli 5:4.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , P. Berounský [-] , V. Hnát [-] (66. L. Strnad [-] ) - D. Machačný [-] , O. Černovský [-] , J. Dřímal [-] (70. T. Zedek [-] ) , P. Zedek [-] (15. P. Komárek [-] ) - O. Brett [-] (82. V. Nasikovský [-] ) , M. Valnoha [-] (89. T. Dřímal [-] )

FK Dolní Kalná
J. Lukeš [-] - V. Bartoš [-] , A. Kodytek [-] , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] - M. Bélik [-] , L. Dědek [-] , D. Ježek [-] (85. L. Strnádek [-] ) , D. Sobotka [-] - J. Jiřička [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 52. P. Berounský , 70. O. Černovský - 70. M. Najman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.