Suchdol vyhrál ve Strmilově a je zachráněn


Branky


11. M. Novák - 30. M. Matějček (p.) , 45. P. Krejčí
0

Suchdolská rezerva nutně potřebovala bodovat, ale zavítala na půdu Strmilova, kde se vyhrává těžko. Nakonec se to hostům podařilo a díky výhře mají jistotu, že si okresní přebor zahrají i příští sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli hosté

Favoritem utkání byl zcela jistě Strmilov, který jen málokdy daruje na domácí půdě body. Zápas začal převážně nakopávanými balony na útočníky, sem tam s nějakou tou kombinací. Skóre otevřel v 11. minutě strmilovský Martin Novák, který svou dalekonosnou střelou překonal gólmana hostů Durka. Oba týmy měly pár šancí, ovšem žádná nebyla proměněna až do 35. minuty, kdy se do domácího vápna vydal suchdolský D. Čáp, byl faulován a Martin Matějček poté neměl již mnoho práce s proměněním nařízené penalty - 1:1. Diváci se do poločasu dočkali ještě jednoho gólu a to sice z šance, kterou připravil suchdolský F. Rácik. Při situaci, kdy šel na brankáře stíněn strmilovským obráncem, se mu sice povedla klička, ale balon se také nechtěně zamotal pod nohy. Naštěstí pro hosty ihned za Rácikem dobíhal Petr Krejčí, který míč do brány uklidil. Tabule ukazovala 45. minutu a skóre 2:1 pro Suchdol.                                       

Druhá polovina skončila bez branek

Druhý poločas již byl bezbrankový. Ze hry měli více domácí, avšak hostům se dařilo každou hrozbu gólu odvrátit až do konečného hvizdu hlavního rozhodčího a odvážejí si výhru. Hostující Suchdol se díky třem bodům zachránila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
TJ Jiskra Strmilov: Bez komentáře...

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Věděli jsme že zápas nebude lehký a také nebyl. Jelikož spodek tabulky je poměrně nahuštěný a my jsme tam také, museli jsme na hřišti nechat vše, což se povedlo. Odvezli jsme si více než důležité 3 body bojovností a taky s trochou toho štěstí.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACHÁČEK David - MACHÁČEK Patrik, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.