0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov neměl se Starou Hlínou problémy


Branky


0

První Klikov zavítal na půdu Staré Hlíny. Domácím se jarní část ale vůbec nedaří a může být ráda, že má nahrané body z podzimu, jinak by se horko těžko prala o udržení. Zato hosté zatím proplouvají soutěží bez větších problémů a dokázali to i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit s přehledem ovládl první poločas

Do začátku zápasu klikovští vstoupili aktivně a již v sedmé minutě šli do vedení. Mládek unikl po levé straně od brankové čáry přihrál zcela volnému Václavu Čapkovi, a ten s lehkou brankařovou tečí poslal míč do sítě - 0:1. Ve dvacáté minutě to byl opět kanonýr Václav Čapek, který navýšil naše vedení na 2-0. Bylo to jeho 21-branka v této sezóně. Na výborně připraveném trávníku hosté kontrolovali vývoj zápasu a domácí za celý první poločas prakticky nepustili do žádné vážnější šance. Ve 38. minutě Jakub Lochman po samostatném úniku zvýšil na tříbrankový rozdíl a tím bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. 

Druhá poločas se dohrával

I druhý poločas se hrál  za klikovské neustálé převahy. Domácí jim to svým laxním výkonem hodně usnadňovali. Vůbec nenapadali rozehrávku a tak měli dostatek času na kombinaci. V 50. minutě se prosadil také kanonýr Zdeněk Mládek a čekalo se, že skóre bude dál narůstat, jenomže z mnoha dalších šancí již branku nedali. Ke konci zápasu si i Stará Hlína vytvořila nějaké brankové příležitosti, ale ani ona branku nedala. Favorit z Klikova si tak v poklidu dokráčel pro tři body a na čele si drží značný odstup a vypadá to, že druhá Studená je už neohrozí. Dnes se dařilo zejména V. Čapkovi, autoru dvou gólů, velmi dobrý výkon podal na předstoperovi O. Podojil.



Ohlasy k zápasu



TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Do začátku zápasu jsme vstoupili aktivně a již v sedmé minutě jsme šli do vedení. Mládek unikl po levé straně od brankové čáry přihrál zcela volnému Čapkovi, a ten s lehkou brankařovou tečí poslal míč do sítě. Ve dvacáté minutě to byl opět Čapek, který navýšil naše vedení na 2-0. Na výborně připraveném trávníku jsme kontrolovali vývoj zápasu a domácí jsme za celý první poločas prakticky nepustili do žádné vážnější šance. Ve 38. minutě Lochman po samostatném úniku zvýšil na tříbrankový rozdíl a tím bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. I druhý poločas se hrál za naší neustálé převahy. Domácí nám to svým výkonem hodně usnadňovali. Vůbec nenapadali naši rozehrávku a tak jsme měli dostatek času na naší kombinaci. V 50. minutě se prosadil také kanonýr Mládek a čekalo se, že skóre bude dál narůstat, jenomže z mnoha dalších šancí jsme již branku nedali. Ke konci zápasu si i Hlína vytvořila nějaké brankové příležitosti, ale ani ona branku nedala. Dnes se dařilo zejména Vencovi Čapkovi, autoru 2 gólů, velmi dobrý výkon podal na předstoperovi Olda Podojil.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , P. Makovička [-] , J. Šimkovský [-] - V. Hanzal [-] , M. Pfeifer [-] , R. Chmátal [-] , T. Macho [-] - O. Šrom [-] (46. V. Hadač [-] ) , J. Jerhot [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] , R. Hynek [-] (46. J. Němec [-] ) , M. Mužík [-] - J. Lochman [-] , V. Soudek [-] , O. Šetka [-] , D. Melichar [-] (57. A. Novodvorský [-] ) - V. Čapek [-] , Z. Mládek [-] - O. Podojil [-]

ŽK: 60. Z. Mládek .
Hráči zápasu: V. Čapek , O. Podojil .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.