FOTO: Kunžak porazil Starou Hlínu a stoupá tabulkou vzhůru


Branky


31. Y. Sulimenko , 47. Y. Sulimenko (p.) , 89. K. Vopravil - 61. O. Šrom
0

Domácí tým odehrál v sobotu na domácí půdě těžké utkání proti Staré Hlíně, která v tabulce zaujímala místo těsně před nimi. Za jistých okolností by tedy po výhře vyskočili na třetí místo, takže opravdu bylo o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Začátek nebyl pro kunžacký tým vůbec jednoduchý. Soupeř ze Staré Hlíny začal velmi aktivně, hrál kombinační hru po zemi a to domácím dělalo velké problémy. Po úvodním tlaku a několika šancích soupeře se i domácí osmělili a začínali se dostávat do hry a hrozili převážně z protiútoků. Bohužel své šance zahodili útočníci Brtník i Sulimenko. Ovšem v 31. minutě si míč navedl po vápně Yurii Sulimenko a střelou do protipohybu brankáře Rychlého dal branku na 1:0. Do poločasu více gólů nepadlo a tak domácí tým šel do kabin s nejtěsněji možným vedením.

Domácí Kunžak bere tři body

Druhý poločas začal pro Kunžak výborně, neboť po faulu na Yurie Sulimenka byl odpískán pokutový kop a stejný hráč penaltu proměnil, domácí vedli už 2:0. Po dvougólovém vedení se kunžacký tým zatáhl a hosté převzali iniciativu. Po přímém kopu v 61. minutě obrana zaspala, když brankář Janák pouze vyrazil střelu a útočník hostí Oldřich Šrom v klidu míč dorazil do brány a stav byl 2:1. Za tohoto stavu hosté ožili a chtěli zápas zremizovat, díky tomu mohli kunžačtí několikrát pohrozit z protiútoku. Avšak další velkou šanci měli hosté, kdy po rohovém kopu trefili pouze břevno. Poslední protiútok domácích vedený střídajícím útočníkem Karlem Vopravilem slavil konečně úspěch a stav se naposledy změnil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme navázat na dobré výsledky z předešlých zápasů, ale věděli jsme, že to bude znovu těžký zápas. Stará Hlína začala aktivně, hrála rozvážný fotbal. My jsme se snažili napadat a hrát na protiútoky, což se nám po půl hodině hry vyplatilo. První desetiminutovku druhé půle to vypadalo, že bychom mohli zvýšit vedení a v klidu zápas dohrát, ale po gólu na 2:0 jsme se spíše zatáhli a nechali hrát hosty, kteří toho využili, ale naštěstí zvládli dát pouze jeden gól. Na konci zápasu se povedlo proměnit protiútok a potvrdit výhru. Všichni jsme rádi, že se nám takto daří a chci poděkovat divákům za podporu.

FK Stará Hlína
Drahomír Rychlý: Na zápas do Kunžaku jsme se sešli pouze v 10-ti lidech, a tak mančaft doplnil nestárnoucí Láďa Hanzal jako jedenáctý hráč. Přesto jsme nevstoupili do utkání špatně a soupeře herně přehrávali. Bohužel jsme se také dopouštěli velkých chyb a pouštěli soupeře do nebezpečných brejků. Ve 31. minutě Kunžak jednu naší chybu potrestal a šel do vedení. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi špatně a ve 47. minutě soupeř zvýšil z penalty na 2:0. Po této brance jsme přeskupili řady a soupeře zatlačili. To vyústilo v 61. minutě ve snižující branku na 2:1. V následujícím průběhu utkání jsme se hnali za vyrovnáním, ale branku už se nám nepodařilo vstřelit, i když nám v některých šancích chybělo trochu štěstíčka (viz. břevno Chmátala). V poslední minutě nám soupeř zasadil poslední direkt a zvýšil z rychlého protiútoku na konečných 3:1. Pokud se nebudeme scházet, tak nemůžeme ani vyhrávat.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Devera Radek - HAVLÍK Vojtěch, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.