Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená nasázela Popelínu bůra


Branky


0

FK Studená přivítala na svém hřišti SK Popelín. Domácí chtěli odčinit zaváhání z minulého kola a naplno bodovat a pokud možno, dostat se na první přičku okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly první poločas

Po dvou venkovních zápasech se studenští konečně představili doma. Věděli, že je opět čeká těžký soupeř, který je velmi dobrý v útoku, ovšem v obraně má problémy. Ve 2. minutě poprvé zahrozil hostujíci Doležal, který střílel na domácího gólmana Kadlece. V 11. minutě domácí vstřelili první gól, kdy Josef Šimánek využil chyby obrany a přesnou střelou zajistil studenským vedení. Ve 25. minutě domácí vedli již 2:0, kdy znovu po chybě hostující obrany zvýšil vedení Karel Mitas. Ve 27. minutě šel ze strany sám na gómana Maška, ale nedal. Ve 33. minutě opět ve velké šanci Maška selhal. V těchto chvílích Studená hosty jasně přehrávala, Popelín ovšem neustále zlobil z brejků, kde museli být na pozoru před Omastou s Doleželem. Ve 39. minutě po pěkné kombinaci střílel osamocený Lindourek z ideální pozice na penaltě nad. Ve 40. minutě po chybě obrany s golmanem střílel Maška z 25 metrů do prázdné brány, bohužel těsně minul. Poločas skončil tedy 2:0, domácí ovšem spoustu šancí zahodili, takže vedení mohlo být i vyšší.

Zápas nakonec skončil debaklem

Ve 49. minutě po kombinaci Šimánek - Mitas - Tomáš Lindourek střílí posledně jmenovaný gól na 3:0. V 52. minutě postupoval Šára z půlky sám, hostující obránce ho dostihl a velmi tvrdým způsobem fauloval. Viděl červenou kartu, zraněný Šára musel bohužel střídat. Do té doby byl jeden z nejlepších na hřišti. Po vyloučení domácí vypadli asi na 15 minut ze hry, zbytečně si mysleli že to půjde samo. Popelín toho využil a z ojedinělé šance snížil na 3:1 - trefil se Patrik Peltan  V 61. minutě opět postupoval sám na golmana Maška, golman vyrazil jeho střelu na roh. Další šance přicházely a bylo jen otázkou času kdy se domácí znovu trefí. Makovička hlavičkoval nebezpečně z rohu, Šimánek střílel z dobré pozice těsně vedle, po závaru hosté vykopáváli míč z brankové čáry a sérii neproměněných šancí zakončil Makovička krásnou střelou ze standardky. Golman Kadlec vyrazil na roh. V 74. minutě domácí vsítili konečně další branku, kdy se prosadil podruhé Karel Mitas - 4:1. V 85. minutě trestuhodně před golmanem nepřidal další gól Krasnovský.  V 88. minutě uzavřel střídající Ladislav Danyi účet zápasu - 5:1. Studená si dokráčela celkem v poklidu pro tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dneska jsme vyhráli naprosto zaslouženě, vstřelili jsme pět branek, spoustu dalších šancí jsme zazdili. V obraně jsme museli být neustále ostražití před výbornými útočníky Omastou a Doležalem. Obrana nám ale zatím funguje velmi dobře, Popelín toho dneska moc neměl. Jsme rádi za další tři body s nebezpečným soupeřem.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 16. kole OP jsme zajížděli do Studené. Na těžkém terénu jsme v prvním poločase udělali dvě chyby, které domácí potrestali a my vytvořené šance proměnit nedokázali. Ani vstup do druhého poločasu se nám nevydařil, když jsme hned ze začátku dostali třetí gól. Po hodině hry nám bylo ještě hůř, když nám byl vyloučen Petr Pacholík. I v deseti jsem stále bojovali a podařilo se nám snížit na 3:1. To bylo ale z naší strany vše a domácí se poté prosadili ještě dvakrát. Herně jsme nebyli horší než domácí, ale výsledek tomu neodpovídá.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] (76. R. Popelínský [-] ) , M. Šimánek [-] - J. Šára [-] (52. T. Přibyl [-] ) , P. Maška [-] (83. L. Danyi [-] ) , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] , K. Mitas [-] (78. D. Krasnovský [-] ) -

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] (46. J. Skalák [-] ) - V. Mácha [-] , P. Pacholík [-] , D. Kučera [-] - J. Snížek [-] (81. P. Valek [-] ) , F. Slavík [-] , R. Stejskal [-] (77. V. Sztarsich [-] ) - J. Dolák [-] (17. J. Poláček [-] ) , O. Doležal [-] (57. P. Peltan [-] ) , J. Omasta [-] , P. Neuber [-]

ŽK: 27. K. Mitas , 67. P. Maška - 26. V. Mácha , 37. O. Doležal . ČK: 52. P. Pacholík .
Místo: Studená - tráva. Počet diváků: 72. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - CIGÁŇ Roman, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.