2:2
(2:0)
75. L. Stejskal (p.)
88. V. Čurda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína se rozešla se Stráží pouze remízou


Branky


21. D. Novák , 32. R. Chmátal - 75. L. Stejskal (p.) , 88. V. Čurda
0

Poslední Stráž zavítala na půdu Staré Hlíny, kde měla nelehký úkol a to bylo odvézt nějaké body z favoritova hřiště. Na podzim se jim to podařilo, takže určitě chtěli překvapení zopakovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek vedl po poločase o dvě branky

V sobotu na čerstvě posečený trávník do Staré Hlíny zavítal poslední celek OP ze Stráže. Domácí chtěli odčinit podzimní prohru a toto utkání vyhrát. První poločas vyzněl brankově lépe pro domácí. Nejprve se ve 21. minutě trefil po závaru před brankou a nepovedeném odkopu hostujícího hráče David Novák, který v zimě k přišel z Olešníka. Hrál se poměrně svižný a vyrovnaný duel. Druhá změna skóre přišla ve 32. minutě, když se opět po zmatcích v hostující obraně trefil Radek Chmátal. Po této brance domácí celek vidinou dvoubrankového vedení polevil a přenechal iniciativu na hostech, kteří si vytvořili do poločasu dvě slibné brankové příležitosti. Ty ovšem neproměnili a tak poločas skončil 2:0 pro domácí. 

Stráž zabrala a vyrovnala skóre zápasu

Do druhého poločasu domácí nevstoupili dobře a nechali se zatlačit. Stráž se snažila s vývojem utkání něco udělat, ale domácí obrana dlouho odolávala. V 75. minutě starohlínští hloupě ztratili v obraně balón a po centru do vápna zahrál domácí hráč nešťastně rukou a tak se pískala jasná penalta, kterou hosté s přehledem proměnili, trefil se Lukáš Stejskal. V 88. minutě přišel další trest pro domácí. Stará Hlína se dostávala do brankové příležitosti, kterou hráči trestuhodně pokazili a míč ztratili. Navíc nesmyslně byli za takového stavu vytaženi vepředu v mnoha hráčích. Stráž se dostala do rychlého protiútoku, kdy se řítili čtyři hostující hráči na tři domácí obránce, a pak po rychlém úniku Aleše Irschika po levém křidle zúročil jeho přihrávku ve vyrovnávací gól Vlastimil Čurda a vyrovnal stav na 2:2. Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivá. Stráž, která v zimě posílila, hrála vzhledem k postavení v tabulce velmi dobře, přesto je remíza pro domácí určitě velkou ztrátou.

Autor: Vladimír Hadač

FOTO: http://www.fkstarahlina.wz.cz



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: V sobotu k nám do Staré Hlíny zavítal poslední celek OP ze Stráže. Chtěli jsme odčinit podzimní prohru a toto utkání vyhrát. Hrál se poměrně svižný a vyrovnaný duel. Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivá. Stráž, která v zimě hodně posílila, hrála velmi dobře.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Utkání se hrálo na vynikajícím čerstvě posečeném trávníku. V první půli si získal zkušený domácí celek po nepovedených odkopech našich zadáků hodně lacino 2-brankový náskok, zatímco hráči našeho mužstva z několika slibných brankových šancí skórovat nedokázali. Kýžený brankový efekt se dostavil až v závěrečné čtvrthodině utkání. Nejprve se nemýlil z pokutového kopu za hraní rukou Lukáš Stejskal a pak po rychlém úniku Aleše Irschika po levém křidle zúročil jeho přihrávku ve vyrovnávací gól Vlastimil Čurda.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , D. Novák [-] , R. Jičínský [-] - J. Šimkovský [-] (61. V. Marek [-] ) , V. Hadač [-] (85. V. Hanzal [-] ) , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - S. Kadlec [-] , O. Šrom [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , J. Jančura [-] , P. Völfel [-] (65. V. Rusynka [-] ) , P. Chmelař [-] , A. Irschik [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 82. O. Šrom , 88. S. Kadlec - 31. T. Koudelka , 60. L. Stejskal .
Hráči zápasu: D. Novák , R. Chmátal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KABELE Tomáš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.