FOTO: Popelín odváží všechny body z Hobzí


Branky


0

Staré Hobzí, které marně hledá formu z minulé sezóny přivítalo na své půdě Popelín. Mírným favoritem byli určitě domácí, ale v této sezóně zůstávají za očekáváním a nečekalo je tak nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

V 11. kole OP Popelín sehrál zápas na hřišti Starého Hobzí. Hosté vědeli, že je nečeká lehký soupeř, zvlášť když jim scházelo několik hráčů základní sestavy. Začátek zápasu se ale Popelínu povedl, když již ve třetí minutě střelu Ondřeje Doležala tečoval hlavou domácí zadák za záda bezmocného brankáře Šívra. Hra byla oboustranně vyrovnaná, kombinaci obou týmů ale ztěžoval těžký terén. Za nedlouho měl O. Doležal na kopačce druhý gól, ale jeho prudkou ránu bravurně zlikvidoval domácí brankář. Poté Staré Hobzí zabralo a zvýšilo aktivitu. Z převahy si vytvořili několik příležitostí, ale míče končili mimo branku Jakuba Kadlece. Již se zdálo, že do kabin půjdou hosté s vedením, ale po jejich špatně rozehrávce na útočné polovině domácí založili útočnou akci a popelínská obrana se nestačila zformovat. Střelu domácího útočníka sice Kadlec ještě stačil vyrazit, ale na dorážku Františka Štibicha byl již krátký. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Popelín odvezl všechny body

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně, bylo jasné, že jim remíza nestačí. V této fázi zápasu byli lepším týmem. Hostující obrana v čele s matadorem Vlastimilem Máchou měla plné nohy práce a brankář Kadlec musel být neustále ve střehu a řešit některé zapeklité situace. Šance vytvořené domácími naštěstí většinou končili mimo jejich branku. O tom, že si popelíští odvezou domů tři body rozhodl v 82. minutě Roman Stejskal, když zužitkoval nahrávku Ondry Doležala a krásným obstřelením nedal domácímu gólmanovi šanci. Bylo to šťastné vítězství a pro Popelín velmi důležité.



Ohlasy k zápasu



SK Popelín 1932
Miroslav Maršík: V 11. kole OP jsme sehráli zápas na hřišti Starého Hobzí. Věděli jsme, že nás nečeká lehký soupeř, zvlášť když nám scházelo několik hráčů. Začátek zápasu se nám povedl, když již ve třetí minutě střelu Ondry Doležala tečoval hlavou domácí zadák za záda bezmocného brankáře. Hra byla oboustranně vyrovnaná, kombinaci obou týmů ale ztěžoval těžký terén. Za nedlouho měl Ondra Doležal na kopačce druhý gól, ale jeho prudkou ránu bravurně zlikvidoval domácí brankář. Poté domácí zabrali a zvýšili aktivitu. Z převahy si vytvořili několik příležitostí, ale míče končili mimo branku Kuby Kadlece. Již se zdálo, že do kabin půjdeme s vedením, ale po naší špatně rozehrávce na útočné polovině domácí založili útočnou akci a naše obrana se nestačila zformovat. Střelu domácího útočníka Kuba Kadlec ještě stačil vyrazit, ale na dorážku byl již Krátký... Do druhé půle domácí vstoupili aktivně, bylo jasné, že jim remíza nestačí. V této fázi zápasu byli lepším týmem. Naše obrana v čele v matadorem Vlastou Máchou měla plné nohy práce a Kuba Kadlec musel být neustále ve střehu. Šance vytvořené domácími končili mimo naší branku. O tom, že si odvezeme domů tři body rozhodl v 82. minutě Roman Stejskal, když zužitkoval nahrávku Ondry Doležala a krásným obstřelením nedal domácímu gólmanovi šanci. Bylo to šťastné vítězství a klukům je třeba za odvedenou hru poděkovat. Dík patří i fanouškům, přesněji řečeno dvěma fanynkám.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - J. Štibich [-] , M. Habr [-] , V. Zejda [-] - F. Štibich [-] (77. M. Janek [-] ) , Z. Fišer [-] , A. Veverka [-] - P. Distl [-] , J. Peterek [-] , O. Lička [-] , H. Bican [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - K. Tolkner [-] , D. Kučera [-] , V. Mácha [-] - V. Sztarsich [-] , R. Stejskal [-] , F. Slavík [-] , J. Snížek [-] (74. P. Valek [-] ) - J. Dolák [-] (86. P. Peltan [-] ) , O. Doležal [-] , P. Neuber [-]

ŽK: 8. J. Štibich - 83. P. Valek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - JANÁK Pavel, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.