2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice vyhrály se Stráží


Branky


0

Stráž nad Nežárkou, která zatím výsledkově nepřesvědčuje, zajížděla na horkou půdu do Českých Velenic, které začali sbírat body a stoupají tabulkou vzhůru. Hosté oproti tomu klesají až na spodní příčky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas dva:nula

Utkání Českých Velenic se Stráží bylo od začátku v domácí režii, ale hosté pozorně bránili a proto se domácí poměrně složitě dostávali k zakončení. Po pěkné střele Jiřího Mikla veleničtí nastřelili tyč strážské branky. Otevřít skóre se domácím podařilo po půl hodině hry, kdy Srpek našel útočníka Pavla Arvaje a ten po pěkném úniku překonal brankáře Bednáře - 1:0. Nedlouho na to se Mikudim dostával ve vápně k zakončení a byl zastaven pouze nedovoleně. Jiří Mikl se postavil k penaltovému puntíku, ale střela mu vůbec nesedla, a tak se skóre neměnilo. K tomu došlo až ve 41. minutě, kdy Filip Malaník přesným centrem našel záložníka Romana Mikudima, který skóre navýšil - 2:0. Do kabin tak odcházeli domácí s dvoubrankovým vedením a nadějnou pozicí k zisku všech bodů.

Ve druhém poločase branka nepadla

Kdo by z domácích fanoušků čekal, že druhá polovina zápasu bude jasná záležitost velenické lokomotivy, tak se šeredně mýlil. Z domácí strany to byla jedna velká tragédie. Hráči byli bez jakéhokoliv pohybu a bez jakékoliv herní myšlenky a hosté je začali přehrávat. Pro Velenice bylo jedině dobře, že byli v koncovce defakto neškodní. Konec utkání už měli domácí pod kontrolou a body zůstaly doma. České Velenice tak vyhrály už čtvrtý zápas v řadě a dostaly se až na bronzovou příčku tabulky okresního přeboru. Stráž nad Nežárkou po této prohře spadla až na poslední místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: Utkání se Stráží bylo od začátku v naší režii, ale hosté pozorně bránili a my jsme se poměrně složitě dostávali k zakončení. Po pěkné střele Jirky Mikla jsme nastřelili tyč strážské branky. Otevřít skóre se nám podařilo po půl hodině hry, kdy Srpek našel Arvaje a ten po pěkném úniku překonal brankáře. Nedlouho na to se Mikudim dostával ve vápně k zakončení a byl zastaven pouze nedovoleně. Jirka Mikl kopal penaltu, ale střela mu vůbec nesedla, tak se skóre neměnilo. K tomu došlo ve 41. Minutě, kdy Filip Malaník přesným centrem našel Mikudima, který skóre navýšil. Kdo čekal, že druhá půlka bude naše jasná záležitost, tak se mýlil. Z naší strany to byla tragédie. Bylo to z naší strany bez pohybu a bez jakékoliv myšlenky a hosté nás začali přehrávat. Pro nás dobře, že byli v koncovce defakto neškodní. Konec utkání už jsme měli pod kontrolou a body zůstaly u nás. Musím říci, že venku předvádíme daleko lepší fotbal, než na domácím hřišti. Naším nejlepším hráčem v tomto utkání byl Filip Malaník.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Na hřišti loňského účastníka krajské I.B třídy jsme opětovně doplatili na absenci několika hráčů a naprosto bezzubou koncovku v útočné fázi. Domácí celek se 6 dorostenci v sestavě přitom podal sotva průměrný výkon, ale na rozdíl od nás měl 5 hráčů na střídání a 2 vstřelené góly mu na vítězství bohatě stačily.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
- V. Boháč [-] - M. Srpek [-] , P. Bambule [-] (46. P. Zemánek [-] ) , Š. Filo [-] (46. J. Latifi [-] ) , T. Zemánek [-] , P. Arvaj [-] (56. J. Mikl [-] ) , R. Mikudim [-] , O. Koller [-] (76. J. Vetrák [-] ) , J. Mikl [-] , F. Dvořák [-] , F. Malaník [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Bednář [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Čurda [-] , V. Rusynka [-] , J. Jančura [-] , M. Přílepek [-] (62. J. Zimmel [-] ) , P. Chmelař [-] , M. Jann [-]

ŽK: 76. J. Kozel .
Hráči zápasu: F. Malaník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ŠVEC Bohumil, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.