Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov deklasoval Stráž, Mládek se trefil čtyřikrát


Branky


0

Blesk Klikov, který se drží na druhém místě okresního přeboru zavítal na hřiště Stráže nad Nežárkou. Bylo tak jasné, že domácí budou mít se svým soupeřem plné ruce práce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Začátek zápasu byl poznamenán spoustou nepřesností na obou stranách. Hosté, kteří se snažili hrát kombinační fotbal, ztráceli hodně míčů vinou nepřesných přihrávek a tak se do zatažené domácí obrany jen těžko prosazovali. Postupem času se přece jenom klikovští dostávali do hry a jejich převaha začínala být znatelná. V 19. minutě se Klikov zásluhou Zdeňka Mládka ujali vedení přesnou střelou k tyči - 0:1. Poté se hosté trefili ještě ve 23. a 31. minutě, když se prosadil opět Zdeněk Mládek a Václav Čapek a bylo to už 0-3. Hosté měli hru pod kontrolou až do konce prvního poločasu.

Klikov vyloupil Stráž

I druhý poločas měli hosté územní převahu, hráli dobře kombinačně, ale jejich zakončení již nebylo tak přesné jako v první půli. Přesto se podařilo klikovským vstřelit další dvě branky, když se dvakrát trefil Zdeněk Mládek, což byla jeho čtvrtá branka v zápase. Zajímavostí je, že Mládek působil dlouhá léta ve strážském mužstvu a v sobotním utkání byl hlavním katem domácího mužstva. Domácí mužstvo donutilo zasahovat brankáře hostů Wollnera pouze jedenkrát a to až v závěru utkání po úniku D. Vostrého. Z následující situace pak Vlastimil Čurda vsítil alespoň čestný gól a korigoval na konečných 1:5. Klikov si tak v pohodě dokráčel ke třem bodům a drží si druhé místo v OP jen díky horšímu skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Hostující celek měl v průběhu celého utkání výraznou herní převahu a bez větších potíží vysoko zvítězil. Čtyři branky soupeře vsítil bývalý hráč Stráže Zdeněk Mládek a pátou připojil další kvalitní střelec Čapek. Naše mužstvo donutilo zasahovat brankáře hostů Wollnera pouze jedenkrát až v závěru utkání po úniku D. Vostrého. Z následující situace pak V. Čurda vsítil alespoň čestný gól. Po dobrém vstupu do soutěže jsme již 3x za sebou doma prohráli a v tabulce OP mužů jsme se propadli až na 13. sestupovou příčku.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Začátek zápasu byl poznamenán spoustou nepřesností na obou stranách. Ztráceli jsme hodně míčů vinou nepřesných přihrávek a tak do zatažené domácí obrany jsme se těžko prosazovali. Postupem času jsme se dostávali do hry, naše převaha začínala být znatelná. V 19. minutě jsme se zásluhou Mládka ujali vedení přesnou střelou k tyči. Poté jsme ještě ve 23. a 31. minutě odskočili na 3-0 a měli jsme hru pod kontrolou až do konce prvního poločasu. I druhý poločas jsme měli územní převahu, hráli jsme dobře kombinačně, ale naše zakončení již nebylo tak přesné jako v první půli. I tak jsme ještě zásluhou Mládka, který byl se čtyřmi trefami náš nejlepší hráč, navýšili naše vedení na 5-0. V posledních minutách zápasu jsme polevili a tak soupeř stačil ještě korigovat na konečných 5-1. Až na úvod utkání jsme byli jasně lepší a po zásluze zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] , J. Jančura [-] , T. Merčák [-] - J. Zimmel [-] (46. J. Bednář [-] ) , V. Čurda [-] , J. Čada [-] , J. Kozel [-] - M. Jann [-] , D. Vostrý [-] -

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - O. Šetka [-] , M. Zavadil [-] (71. Z. Zegermacher [-] ) , O. Podojil [-] , J. Lochman [-] - V. Čapek [-] , D. Přílepek [-] (61. A. Novodvorský [-] ) , J. Němec [-] (46. J. Drábek [-] ) , M. Mašek [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (80. T. Hanes [-] ) -

ŽK: 54. P. Přílepek , 84. J. Bednář .
Hráči zápasu: Z. Mládek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOČEK Petr - NOVÁK Jiří, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.