Staňkov doma překvapil favorizovaný Strmilov


Branky


0

Domácí Staňkov přivítal první tým tabulky Strmilov a určitě je nečekal lehký soupeř. Domácí hráči ale překvapili a dokázali zápas dovést do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studnička vystřelil vedení domácím

Před zápasem asi domácí vůbec nedoufali, že by dokázali hrát s favoritem vyrovnaný zápas, hlavně po začátku, kdy hosté získali menší převahu. Domácí hráli ze zajištěné obrany a tato taktika jim začala vycházet. Strmilov přijel v dosti oslabené sestavě a bylo to vidět i na hřišti. Byli nedůrazní a pomalejší u míčů než domácí tým, ten hrál v prvním poločase důsledně a po dvou chybách ve strmilovské rozehrávce vstřelili z rychlých protiútoků dva góly o které se postaral domácí kanonýr Miroslav Studnička a Hraničář se tak dostal do překvapivého vedení. Do konce poločasu už se diváci branky nedočkali a tak Staňkov odcházel do kabin spokojenější.

Domácí vedení nakonec uhlídali

Ve druhém poločasu se domácí tým pouze soustředil na zataženou obranu a rychlé protiútoky. Strmilov i přes několik střel zpoza vápna a pár přímých a rohových kopů pouze snížili na konečný stav 2:1, když se trefil Ondřej Nečeda. Staňkov tak překvapivě, ale zcela zaslouženě obral o body horkého favorita na postup z okresního přeboru.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Před zápasem jsme vůbec nedoufali, že bychom dokázali hrát s favoritem vyrovnaný zápas, hlavně po začátku, kdy hosté získali převahu, Hráli jsme ze zajištěné obrany a tato taktika nám vyšla a navíc jsme se dostali do dvoubrankového vedení, které hosté ve druhém poločase zkorigovali na jednobrankovou ztrátu, ale nám se vedení podařilo udržet až do konce zápasu a připsali jsme si nečekané vítězství.

TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Nečeda: Přijeli jsme v nekompletní sestavě a bylo to vidět i na hřišti. Byli jsme také nedůrazní a pomalejší u míčů než domácí tým, ten hrál v prvním poločase důsledně a po dvou chybách v naší rozehrávce vstřelili z rychlých protiútoků 2 góly. My jsme sice měli míč na kopačkách, ale nemohli jsme se prosadit ve finální fázi. V druhém poločasu se domácí tým pouze soustředil na zataženou obranu a rychlé protiútoky. My jsme i přes několika střel zpoza vápna a pár přímých a rohových kopů pouze snížili na konečný stav 2:1. Byl to náš nejhorší výkon na podzim. Musíme se oklepat, ponaučit z chyb, vyjasnit si priority a pořádně zabrat.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
J. Hejna [-] - R. Pipek [-] , S. Fila [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Vonka [-] , M. Vonka [-] , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , P. Jecha [-]

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Novák [-] (48. J. Lukáš [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] , P. Šuba [-] - D. Hanzal [-] , F. Procházka [-] , J. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] - O. Nečeda [-] , T. Dohnal [-]

ŽK: 51. R. Novák , 58. M. Vonka , 58. M. Vonka - 51. F. Procházka .
Hráči zápasu: M. Studnička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Herzog Radek - KORANDA Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.