Kunžak se rozešel se Suchdolem smírně


Branky


0

Domácí mužstvo z Kunžaku přivítalo rezervu Suchdola nad Lužnicí. Obě mužstva zatím moc bodů nezískala a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

V sobotu se domácí tým utkal na svém hřišti s hráči Suchdola nad Lužnicí "B". Oba týmy, zhruba z poloviny tabulky chtěly všechny body a to se projevilo i v zápase. Bohužel první poločas kunžackému týmu nevyšel podle představ a i přesto, že měli mnohem víc ze hry, nedokázali se prosadit a obdrželi dvě branky. První branka padla po chybné rozehrávce gólmana, kdy se od hostujícího Tomáše Kamiše odrazil míč do brány a druhý po snad životní trefě suchdolského Jana Heřmana do pravé šibenice. I domácí několikrát zahrozili, zejména ze standardních situací, ale gól to do poločasu bohužel nepřineslo a tak hosté odcházeli do kabin spokojenější.

Nakonec zápas skončil plichtou

Ve druhé půli se herní projev domácích ještě zlepšil a zatlačili soupeře na jejich polovinu. Už ve 47. minutě se ze standardní situace hlavou prosadil Pavel Ferdan. Stejný hráč se dostal i do dalších gólových příležitostí, stejně jako další hráči domácích, ale i přes veliký tlak před bránou hostů nedokázali míč protlačit za záda gólmana Poláka. Diváci tak mohli vidět sérii akcí, které skončily na tyčích, břevně či v rukou brankáře hostí. Vyrovnávací branku se naštěstí podařilo vstřelit, a to v 87. minutě po prodlouženém centru, kdy se prosadil Denis Mašek. Hosté ve druhé půli také zahrozili, ale v těchto situacích zachraňoval remízu domácí gólman Kovář. Výsledek tedy skončil nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Denis Mašek: Do zápasu jsme dle mého názoru nevstoupili vůbec špatně a chtěli jsme dát rychle gól. Soupeře jsme víceméně přehrávali, každopádně jak je u nás tuto sezónu zvykem celé jsme to pohřbili zbytečnou chybou a vzápětí prohrávali 0:2. Do druhé půle jsme vstoupili samozřejmě s tím, že zápas otočíme. Měli jsme hodně šancí a hráče Suchdola několikrát zachránila i branková konstrukce. Naštěstí to tam ke konci zápasu padlo a vyrovnali jsme na 2:2. Myslím si, že jsme si předvedenou hrou zasloužili vyhrát, ale jsme rádi alespoň za bod.




Počet diváků: 98. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - FERDAN Jiří (N), TRMAL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.