Strmilov nadělil Velenicím osm branek, hattrickem se blýskl Dohnal


Branky


4. F. Procházka , 23. P. Šuba , 24. D. Hanzal , 29. T. Dohnal , 35. T. Dohnal , 37. P. Šuba , 62. T. Dohnal , 73. O. Nečeda - 24. K. Macho , 59. K. Macho
0

Domácí celek před zraky 160 diváků na soupeře vlétl, pomohl mu i rychlý vedoucí gól, a veleničtí fotbalisté v první půli jen přihlíželi střeleckému galapředstavení Strmilova, které se zastavilo až na půltuctu branek. Po obrátce se za rozhodnutého stavu už hrálo v mírnějším tempu, přesto domácí fotbalisté dokázali vítězství ještě zvýraznit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Utkání Strmilova a Českých Velenic slibovalo napínavou podívanou, to co se ovšem dělo během zápasu vypadalo spíše na exibiční zápas než mistrovské utkání, ale pěkně popořadě. Domácí tým začal velice aktivně. Příležitost ke skórování dostal ihned ve 4. minutě František Procházka a nepohrdl jí - 1:0. Za stavu 1:0 se hostům zranil klíčový hráč Milan Fiala což byla další komplikace pro Velenice. Ve 23. minutě se prosadil Pavel Šuba a bylo to již o dvě branky. V zápětí snížil hostující záložník Karel Macho a vypadalo to, že Velenice nesložili zbraně, ale to by nesměli přestat hrát a téměř ihned dostat třetí branku od Davida Hanzala - 3:1. Od té doby Velenice přestali úplně hrát a domácí jim nadělili velmi rychle 3 branky, když se dvakrát trefil útočník Tomáš Dohnal a svou druhou branku v zápase přidal Pavel Šuba. O poločasové přestávce tak na tabuli svítilo odstrašující skóre 6:1 a vypadalo to na pořádný debakl hostí.

Strmilov deklasoval Velenice

Hosté měli ve druhém poločase jediný cíl - zmírnit alespoň trochu porážku. Nezačali špatně, když se v 59. minutě po nádherně zahraném trestném kopu trefil podruhé v zápase Karel Macho, to bylo bohužel ze strany hostů vše. Domácí sice polevili a nechali hrát tým hostů, přesto nedovolili žádné zdramatizování skóre. V 62. minutě zkompletovat hattrick domácí kanonýr Tomáš Dohnal a 73. minutě přidal poslední branku v zápase Ondřej Nečeda. Utkání skončilo pořádným hokejovým rozdílem 8:2 a strmilovští fanoušci tak mohli být určitě spokojeni. Velenická Lokomotiva má určitě o čem přemýšlet a rozhodně potřebují zvládnout nadcházející domácí zápas.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
David Hanzal: Domácí tým začal velice aktivně a už brzy vedl o dva góly, hosté sice ihned snížili na 1:2, ale Jiskra dokázala proměnit své další šance a do kabin šla s jasným vedením 6-1. Druhý poločas domácí polevili a nechali hrát tým hostů, kterým se však podařilo vstřelit pouze jeden gól po nádherně zahraném trestňáku, to bylo ze strany hostů vše. Naopak domácí ještě dokázali přidat další dvě branky a zaslouženě vyhráli 8:2.

TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: Utkání, které jsme odehráli se hodnotí velmi těžce. V defenzivě jsme propadali a domácím umožňovali ve skórování velmi snadným způsobem. Za stavu 1:0 se nám zranil Milan Fiala což je pro nás vetší ztráta než ta bodová. Poté jsme opět kapitulovali a vzápětí stačili snížit K. Machem. Od té doby jsme přestali úplně hrát a domácí nám nadělili velmi rychle 4 branky, které duel rozhodly. Takto jak jsme se prezentovali je ostuda a nedůstojný výsledek. Druhý poločas byl vyrovnanější i přesto jsme ještě obdrželi dvě branky. Za zmínku stojí pěkná branka K. Macha z trestného kopu. Musíme na to zapomenout a další duel zvládnout.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Novák [-] (50. M. Tuček [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Šuba [-] , M. Lehejček [-] - Z. Popelka [-] , F. Procházka [-] (57. J. Hanzal [-] ) , D. Hanzal [-] - T. Dohnal [-] - O. Nečeda [-] (74. T. Holec [-] ) , J. Kubíček [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , T. Zemánek [-] , F. Dvořák [-] - J. Mikl [-] , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] , M. Fiala [-] (17. M. Břenek [-] ) - J. Mikl [-] (46. O. Haumer [-] ) , P. Bambule [-] , K. Macho [-]

ŽK: 42. F. Procházka , 61. P. Šuba , 66. Z. Popelka , 86. D. Hanzal - 13. F. Dvořák , 39. J. Bittengl , 55. K. Macho . ČK: 71. P. Šuba - 71. K. Macho .
Hráči zápasu: T. Dohnal .
Místo: Strmilov. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - KOPEČNÝ Robin (N), STELLNER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.