Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna si doma pohlídala vítězství


Branky


0

Zlatá Koruna chtěla navázat na předchozí vysokou výhru ze Světlíka a stát v cestě jim měla Křemže, která měla pro první kolo volno z důvodu odhlášení Černé v Pošumaví ze soutěže. Jak zápas dopadl? Více v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do zápasu domácích

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání mnohem lépe než jejich soupeř. Byli všude o krok dříve a ve středu hřiště byli páni na hřišti oni.

 

První branka utkání padla záhy, ale domácím byl odmáván a poté i odpískán ofsajd, a tak se skóre neměnilo. To se změnilo až v 16. minutě, kdy se po střele domácího hráče odrazil míč k T. Weinhardovi, který ho uklidil za záda bezmocného brankáře hostí, 1-0.

 

Druhá branka přišla o 7 minut později. Domácí Zlatá Koruna zahrávala autové vhazování, které doletělo až do malého vápna, kde míč do sítě uklidil hlavou P. Zayml a domácí se těšili z dvoubrankového vedení, 2-0.

 

Hostující Křemže v první polovině hrozila pouze sporadicky a domácí strážce svatyně Schwarz neměl sebevětší práci.

Zvýšení náskoku Zlaté Koruny

Druhá polovina začala pro křemežské fotbalisty nejhůř jak mohla. V padesáté minutě totiž domácí předvedli pohlednou akci po straně, ze které vyplynul centr do vápna na V. Rychtáře, který poslal míč do sítě, 3-0.

 

Domácí Zlatá Koruna Křemži mačkala seč mohla, ale další branky se diváci dočkali až v závěru utkání, konkrétně v osmasedmdesáté minutě, kdy brankář hostů Tretera podcenil slabou střelu V. Rychtáře a ta mu prošla pod nohama, 4-0. Pro Rychtáře to byla již čtvrtá branka ve dvou utkáních a zdá se, že Zlaté Koruně se rodí nový střelec.

 

Hosté ve druhé půly měli pouze jednu šanci, když Snížek poslal míč do "uličky" na rozběhnuvšího Linhu, jenž šel sám na brankáře, ale branku nevstřelil.

 

Domácí spálili v závěru ještě dvě tutovky, ale to neměnilo nic na tom, že si připsali druhé tři body. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč: V zápase jsme byli jasně horším týmem. Domácí byli všude dřív. Měli jsme na střídání jen jednoho hráče, což při možnosti střídat hokejově a brutálním vedru je fakt bída. Ti co byli, zápas odmakali, nedá se vyčíst nic.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

Sokol Křemže
J. Tretera [-] - M. Filip [-] , R. Kaprál [-] , T. Bohatý [-] , D. Čížek [-] , A. Severa [-] , P. Rienessl [-] , P. Snížek [-] , J. Troup [-] , S. Brabec [-] , G. Filip [-]

ŽK: 63. J. Sláma - 72. P. Snížek , 88. A. Severa .
Hráči zápasu: T. Weinhard , V. Rychtář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - CÁBA Pavel (N), REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.