3:0
(0:0) kont.
19. T. Onody
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jindřichovicích se nedohrálo, sudí laik ukončil zápas v první půli


Branky


1

Ani na toto utkání delegovaný sudí nedorazil a od toho se možná vše odvíjelo. Jindřichovice nabízely hned na začátku Bukovanským, aby pískal někdo od nich, ale ti tuto možnost odmítli, a tak se s píšťalkou postavil na trávník trenér domácích, Josef Surový. Jindřichovice byly v utkání ale výraznějším a lepším týmem a od začátku utvářely své vedení. Hosté to špatně snášeli a začali se spíše, než na fotbal, soustředit na tvrdou hru a slovní potyčky se soupeři, se sudím, s fanoušky i se střídačkou. Zkrátka s každým. Když ve dvaačtyřicáté minutě chytil kapitán hostů pod krkem jednoho ze soupeřů a pak začal strkat i do sudího a vyhrožovat mu, rozhodl se reozhodčí Surový zápas raději za stavu 4:1 předčasně ukončit, aby předešel jakémukoli zranění. Níže si můžete přečíst také jeho vyjádření k zápasu společně s vyjádřením samotného aktéra konce utkání, Jiřího Kukly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas skončil ještě před odchodem do kabin

Jindřichovice byly od začátku fotbalovější a souepře celkem hravě přehrávaly. Už v desáté minutě se trefil Karel Surový a od té doby domácí tým vedl. Nic zvláštního se ale nedělo. Pak ale sudí odpískal jasnou penaltu ve prospěch domácích, proti níž ani nikdo z hostů neprotestoval. Karel Surový jí bez potíží využil, ale pak se zápas úplně zvrhnul. Hosté výrazně přitvrdili a začalo jim vše vadit. Na fotbal se moc nesoustředili a spíše se hádali. Tomáš Onody sice dokázal ještě snížit, ale pak už jeho spoluhráči od fotbalu ustoupili v podstatě úplně a Jindřichovice je začaly ze hřiště absolutně vymazávat. S blížícím se koncem půle přidali další zásahy ještě Miroslav Truhlář a Jaroslav Lavrenčík a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. V závěru půle ale z ničeho nic, chytil hostující kapitán domácího hráče pod krkem a začala menší šarvátka. Rozhodčí bukovanského Kuklu vyloučil, ale on mu začal vyhrožovat a pustil se i do něj. Amatérský sudí tak nezaváhal a zápas raději ukončil, než se někomu něco stane. Po dvaačtyřiceti minutách tak zápas skončil. Jindřichovice vyhrála 4:1. Tento zápas je jen další vyústěním velmi špatné práce svazu, který nezasílá na zápasy delegované rozhodčí. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Já dnes nebudu hodnotit zápas ani tak z pohledu trenéra, ale spíše z pohledu rozhodčího. Poté, co totiž nedorazil delegovaný rozhodčí, musel jsem se jeho role ujmout já, jelikož nikdo z hostů pískat nechtěl a chtěli, abych to odpískal já. Jindřichovice se brzy dostaly do vedení 2:0 a Bukovany to nějak špatně snesly. Začaly si stěžovat, že špatně pískám a hádali se s kým to jen šlo a na fotbal úplně zanevřely. Vůbec pak nevím, co se stalo a jaká byla příčina toho incidentu, ale z ničeho nic chytil hostující kapitán domácího hráče pod krkem, a tak jsme ho prostě vyloučil. On vzápětí začal strkat i do mě a začal mi vyhrožovat, a tak jsem zápas raději ukončil. Bylo už rozhodnuto a nebyl důvod zbytečně vyčkávat, než se to popere a přijdou další tvrdé zákroky a zbytečná zranění. Musím říct, že takhle agresivní tým jsem ještě neviděl.

TJ Baník Bukovany
Jiří Kukla: Přijeli jsme si zahrát fotbal a užít si zápas, ale rozhodčí neodpískal dva jasné ofsajdy, ze kterých jsme dostali góly a celkově bylo evidentní, že píská domácí kouč. A abych vše uvedl na pravou míru. Protihráč mě celou dobu okopával, a když jsem mu oplatil jeho zákroky tvrdou hrou tělem, začal zvedat ruce a já se jen bránil. A sudího jsem určitě nenapadl, jen jsem se ho ptal, proč nevyloučí také právě onoho protihráče. Už od začátku bylo jasné, že nás sudí nenechá hrát, a že vyhrát určitě nemůžeme. Přesto se chci všem spoluhráčům omluvit, mrzí mě, co se nakonec stalo.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Mika [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - T. Onody [-] - D. Peřina [-] , P. Malecký [-] , J. Bauchner [-] , V. Vach [-] , J. Kukla [-] , F. Žába [-] , J. Koptík [-] , J. Čech [-] , O. Hums [-]

ŽK: 16. J. Kukla , 17. T. Onody . ČK: 42. J. Kukla .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2016 13:32
Dobry den nebylo to tak jak to tu pisete . A uz vubec to nebylo z niceho nic . Jasny mi.si mozna zacali s hadky ale kdyz vam jeden a ten same hrac s fauluje jednoho hrace a to bez mice a rozhodci to nepiskne ok. Ale kdyz to udela 3 a rozhodci to nepislne ani po treti to uz normalne neni. Za druhe odmava mu ofsajd nas pomezni a on to nepiskne jednou ok berem ale tri goly tutove s ofsajdu a rozhodci vam rekne ja to videl ale pomezni pritom maval a necha to dal hrat tak co toto je tento fotbal bez rozhodcich nikdy nebude mit uroven . Kartu meli dostat oba hraci a ne jen nas kapitan . Meli by se sem psat uz pravdive veci a ne to co se sem pise