0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice vyplenila Oloví, byl o však velký boj


Branky


56. R. Knaf , 67. S. Hauf , 70. T. Troller
0

Oloví od samého začátku soupeře přehrávala, hrála pohledný fotbal a kombinačně se dostávala do šancí, ale dnes byla absolutně bezzubá. Nedařilo se jí být nějak více nebezpečnější, což dokazuje i poločasový stav 0:0. Ve druhé půli už se jí sie podařilo odskočit, ale stále se trápila a určitě nahrála v takové pohodě, jak si asi představovala. Přesto zvítězila, vyhrála 3:0 a povinné tři body získat dokázala. Tentokrát to ale nebylo vůbec snadné a Lomnice si může po utkání s out-siderem oddychnout. Na zápas se opět nedostavil delegovaný rozhodčí, ale nahradil ho laik Bock, který podal solidní výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez zásahu do kabin

Lomnice se už na začátku ujala iniciativy, ale hrála velmi laxně, na přehrávání soupeře to sice stačilo, ale beztak chyběl podstatný kus nasazení, který byl v koncových fázích útoků potřebný a evidentně scházel. Lomnice byla prakticky bezzubá a tolik šancí si vytvořit nedokázala, i když párkrát už byla blízko. Z lomnického pohledu to fungovalo nejspíš pouze vlevo, kde se snažil velmi aktviní Knaf, který nic nevypustil a hrál od začátku na doraz, ani to ale nestačilo. Ani Oloví ale nikterak nehrozilo. Není se proto ani čemu divit, že se do šaten odcházelo překvapivě za stavu 0:0.

Knaf nabudil Lomnici gólem, pak už to šlo hladce

Ve druhé půli už Lomnice byla o poznání aktvinější a Oloví hrálo v utkání druhé housle. Stále více ztrácelo a inkasování bylo téměř nevyhnutelné. Klíčový krok udělala Lomnice v šestapadesáté minutě, když jednu z akcí dotáhl právě ten největší dříč, Radek Knaf, který tak tým dostal do důležitého vedení. Od té doby už měla Lomnice vše pod kontrolou. Hrála bez jakékoli nervozity a Oloví ztrácelo stáel více. Po deseti minutách navíc přidal rozhodující trefu ještě Stanislav Hauf a vzápětí ještě potvrdil výhru hostů Tomáš Troller. Zbytek zápasu už se vlastně jen dohrával. Lomnice nakoenc na zasloužené a povinné tři body dosáhla. Trápila se ale nečekaně dlouho.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Lomnice B
Roman Macek: První půli jsme odehráli úplně bez nasazení a zdravé agresivity. Útočné situace jsme řešili špatně a bez důrazu ve vápně. Ve druhé půli jsme se zvedli, začali jsme více běhat a po první brance už jsme zápas měli pod kontrolou. Ale body jsou to vydřené, tentokrát to o fotbale moc nebylo. Za zmínku stojí jistě opět také fakt, že se zase nedostavil sudí, ale nahradil ho laik Bock, který zápas odpískal se ctí.



Sestavy



TJ Lomnice B
J. Marka [-] - P. Lorenz [-] , M. Zach [-] , S. Hauf [-] , F. Obešlo [-] - R. Knaf [-] , J. Kníř [-] , J. Lippert [-] , M. Štěpanovský [-] - T. Troller [-] , F. Čermák [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.