0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 14:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová poprvé padla, bod ale proti Újezdu získala


Branky


0

Na hřiště nováčka, který zatím všechny překvapuje dorazil, jakožto soupeř také doposud neporažený Dlouhý Újezd, který měl na svém kontě ale zatím jen jeden zápas. Ppřesto se dalo říci, že favoritem tohoto utkání byl. Ani jeden tým ale nedokázal jedinkrát vsítit a tak musel o definitivní dělbě tří bodů rozhodvat až penaltový rozstřel, který Újezd ovládl. Tisová tak poprvé po svém postupu prohrála, přesto se díky zisku jednoho bodu posune minimálně na hodinu do čela tabulky. A navíc zůstává být jediným týmem, který po třech zápasech stále neinkasoval. Újezd jen dorovná velké množství "druhých" týmů s šesti body na kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný fotbal

Diváci v Tisové rozhodně nesledovali v neděli odpoledne atraktivní zápas. Jejich tým byl sice o nělo lepší, než hsotující Újezd, ale nic převratného si nevytvořil a jeho převaha platila spíše na polovině hřiště a v držení balónu. To Újezd byl až tregický, nedal si balón, hrál mdle a hostující hráči vůbec neběhali. Hosté jedinkrát nevystřelili na branku a ani domácí nebyli v této statistice nikterak lepší. Není se tedy, co divit, že po půli to bylo 0:0. 

Újezd se zlepšil, méně chyboval

Ve druhé půli už se hra vyrovnala daleko více, Újezd si dokázal lépe přihrát, ale s proniknutím do vápna měl stejné potíže, jako Tisová. Ani v této fázi se tak diváci moc nebavili a střel a šancí bylo méně, než sněhu v létě.  Ukrátka nic, absolutní nula. Diváci si po závěrečném hvizdu sudího oddychly, že jim zajímavý konec zaručí alespoň penaltový rozstřel. Tisová ale přesto dokázala něco, co už nikdo jiný nedokáže. Celých prvních 180 minut v nové soutěži si udržela absolutně čisté konto. Brankář Zetoru ze své sítě míč ještě jedinkrát nelovil.

Újezd se nemýlil

Při penaltách často rozhoduje jen jediná chyba, a to se potvrdilo i tentokrát. Jediný omyl, tedy jediná špatně kopnutá penalta z deseti, znamenala to, že Tisová penaltový rozstřel prohrála a získala jen bod. Je to první prohra, avšak proti Újezdu není bod žádnou ostudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Zetor Tisová: Tisová se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Já budu dnes jen kritizovat. Špatný zápas, špatný výkon, špatné malé hřiště a nekvalitní terén, což nám dělalo problémy. Skoro jsme nevystřelili na bránu. Dnes jsme byli trapní.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Pryvrattskyi [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] , I. Balash [-] , R. Radocha [-] (79. V. Rott [-] ) , T. Kozák [-] , V. Koscelník [-] , P. Gabčo [-] (79. L. Šalacha [-] ) , D. Fitsek [-] , M. Foltas [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] (32. P. Chejnovský [-] ) , S. Matějíček [-] , J. Synek [-] (46. M. Vrba [-] ) , L. Gitta [-] , J. Bukva [-] , P. Hlůžek [-] , J. Hanilec [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] (46. E. Dravecký [-] ) , P. Pavlík [-]

ŽK: 50. V. Samek - 39. P. Pavlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - VELICH Josef (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.