2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina se výhrou nad Smíchovem vyšvihla na čtvrtou pozici


Branky


20. T. Knapp , 56. M. Korec - 12. J. Šesták , 15. J. Špánek , 77. V. Totzauer , 87. T. Křen (p.)
0

Hráči Dýšiny zvládli venku porazit Smíchov, ziskem tří bodů tak přeskočili Rapid, který nedokázal dnešní utkání proti Chrástu vyhrát. Dýšina je tak po první půli sezony čtvrtá. Smíchov je na osmém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Šance byli jak na straně domácích, tak na straně hostí. První střelec byl ze strany Dýšiny. Julius Šesták využil ve 12. minutě chyby stopera Smíchova, ujal se míče a otevřel utkání - 0:1. Zanedlouho - v 15. minutě hosté zvyšovali na 0:2, jistou střelu měl Jaroslav Špánek, donutil tak Lídla lovit míč zpoza zad podruhé v úvodní čtvrt hodině. Domácí se ale dvěma inkasovanými brankami nenechali zastrašit. Na jednogólové manko snížil ve 20. minutě Tomáš Knapp 1:2. Do konce první půle mohli diváci vidět ještě několik šancí na obou stranách, skóre už však zůstalo stejné. Do šaten tak šli za příznivějšího stavu hosté.

Druhý poločas

Po hvizdu druhé půle byl k vidění stejně vyrovnaný fotbal. Smíchovští se snažili o vyrovávací branku, která nakonec padla. V 56. minutě z kopačky Michaela Korce - 2:2. V 70. minutě však přišla pro domácí nepříjemná skutečnost. Červenou kartu dostal Martin Sedláček, který sice zneškodnil šanci Dýšiny, avšak nedovoleným způsobem. Smíchov tak musel náporu hostí čelit v deseti a to se jim nakonec nepovedlo. V 77. minutě totiž znovu poslal Dýšinu do vedení Vlastimil Totzauer 2:3. A utkání uzavřel z pokutového kopu Tomáš Křen, po faulu ve vápně se postavil k míči a s přehledem proměnil. Tím gólový zápas utkání skončil.



Ohlasy k zápasu



FK Dýšina
Michal Ježek: Do utkání jsme nenastoupili sice v plné sestavě, máme poměrně plnou marodku. Řekl bych ale, že první poločas byl hodně vyrovnaný, Druhý poločas ovlivnilo vyloučení hráče Smíchova a zbytek zápasu už jsme měli v režii my.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Lídl [-] (46. D. Tobrman [-] ) - M. Rubricius [-] , T. Knapp [-] , P. Sedláček [-] (46. V. Bešta [-] ) , M. Korec [-] , L. Houška [-] , M. Sedláček [-] , P. Houška [-] , J. Ostrolucký [-] , P. Ouda [-] (23. J. Gruncl [-] ) , K. Fajfrlík [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - V. Nový [-] , R. Hrdina [-] (46. J. Soroka [-] ) - J. Špánek [-] , V. Muzika [-] , F. Vetešník [-] (78. L. Hrdina [-] ) , V. Totzauer [-] , K. Soukup [-] , J. Šesták [-] - J. Šesták [-] , T. Křen [-] -

ŽK: 51. M. Rubricius , 75. J. Gruncl , 79. P. Ouda , 87. V. Bešta - 31. V. Nový , 79. V. Muzika . ČK: 70. M. Sedláček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Levý Vítek - HAČKA Jakub, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.