Kněževes si pojistila vítězstvím proti Spartě druhé místo v tabulce


Branky


0

Luženžští zajížděli k poslednímu utkání do Kněževse a zápas sliboval zajímavou podívanou, protože Sparta je rozhodně velkým překvapením podzimní časti Okresního přeboru. Hlavní role ale nakonec hrála sporná penalta a kapitán domácích Jan Vrábík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti mužstvu Kněževse se tradičně Spartě nedaří. Utkání se hrálo na velmi těžkém rozbahněném terénu. První poločas byl herně vyrovnaný s minimem brankových šancí na obou stranách. Po zásluze skončil první poločas bez branek.

 

Začátek druhé části utkání vzal do svých rukou hlavní rozhodčí, který ve 49. minutě k překvapení všech nařídil za údajný faul pokutový kop. To nevydržel kapitán Sparty Ambrůžek, který nevybíravým způsobem počastoval nadávkami rozhodčího Kučeru. Za to byl po zásluze vyloučen. Domácí Krejčí pokutový kop neproměnil.

 

Běžela 55. minuta, když se domácí kapitán Vrábík opřel do balonu a ze třiceti metrů prostřelil jinak výborně chytajícího brankáře Sparty Dudu. Nutno podotknout, že střela byla v pokutovém území tečována hostujícím obráncem. Sparta ač hrála o deseti neustále se snažila o vyrovnání zápasu, ale bez efektu. Do konce druhého poločasu se již nic podstatného neudálo a tak hosté prohráli nejtěsnějším výsledkem 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Zápas se hrál na velmi těžkém terénu a naši hráči zaslouží velkou pochvalu za bojovný výkon. Ač hráli téměř polovinu zápasu o desíti, odehráli velmi dobrý zápas. Škoda vyloučení Ambrůžka, který neudržel nervy na uzdě a byl zbytečně vyloučen. Nikdy jsem si nestěžoval na výkon rozhodčího, ale zejména ve druhém poločase se dopustil několika zásadních chyb."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TICHÝ Martin, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.