3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na obou stranách se hrál útočný fotbal plný šancí


Branky


6. P. Roubík , 44. P. Roubík , 85. P. Roubík (p.) - 9. D. Jeníček , 50. L. Jambor , 73. D. Kapoun
0

Do Jesenic v 10. kole OP zavítali hosté z Jesenice. Utkání nabídlo divácky zajímavé utkání, které nakonec rozhodly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvni gól utkání padl v 6. minutě, když Polánek krásnou přihrávkou našel mezi stoperama hostů volného Roubíka. Ten běžel sám na gólmana a nekompromisně zakončil na zadní tyč. Hosté srovnali tři minuty poté, když domácí chybovali z vlastního autu. Míč se odrazil k volnému Jeníčkovi a ten zády k brance dloubnul do balónu tak, že přehodil vyběhnutého gólmana Herinka. 

 

Domácí museli střídat, poté co se zranil Barthel ve 26. minutě. Nahradil ho Houska, který minutu před koncem prvního poločasu našel ve vápně krásným centrem osamoceného Roubíka a ten hlavou zakončil na 2:1.

 

Ještě do konce první půle mohl zvýšit Stiska, ale když se řítil sám na gólmana a snažil se ho ubloučkem překonat přestřelil branku.

 

Ve druhé části utkání se začalo dalším gólem. Jambor prošel přes Polánka do vápna a nahrával do malého vápna,  míč se několikrát odrazil až skončil ke smůle domácích v jejich brance. Lvi reklamovali u rozhodčího ruku, ale gól platil a tak bylo vyrovnáno na 2:2. Dvě minuty poté uviděl Luksch červenou kartu a musel do sprch.

 

 

Jeseničtí přidali v 73. minutě gól na 2:3, když jejich útočník obešel Matějovského a nahrával před prázdnou branku volnému Kapounovi. Domací i v deseti tlačili Jesenici před vlastní branku,  a pět minut před koncem byl faulován Daniš ve vápně. K nařízené penaltě se postavil Roubik a srovnal na 3:3. Oba týmy měly ještě možnost rozhodnou utkání, ale své příležitosti zahodily.

 

 

 

V penaltovém rozstřelu byli lepší hosté z Jesenice a tak si odvezli dva body z kolešovického pažitu.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - P. Roubík [-] , M. Stiska [-] , M. Štícha [-] , P. Matějovský [-] , D. Polánek [-] , P. Barthel [-] (26. M. Houška [-] ) , T. Luksch [-] , J. Daniš [-] , J. Vician [-] , M. Holeček [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - D. Kolář [-] , J. Pfejfer [-] (13. L. Jambor [-] ) , M. Pacourek [-] (64. R. Kalaj [-] ) , J. John [-] , D. Kapoun [-] , D. Jeníček [-] , D. Casas [-] , M. Kohout [-] , P. John [-] , P. Altman [-]

ŽK: 38. T. Luksch - 60. M. Kohout , 67. R. Kalaj . ČK: 52. T. Luksch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TREŠL Miroslav, DĚDEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.