FOTO: Lišanům se vydařila střídaní, Zavidov odjel s prázdnou


Branky


0

Neproměňovaní šancí a široká lavička, to jsou dva hlavní faktory, které spolu se spolehlivým brankářem Řepkou rozhodly zápas v Lišanech.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání ztratili hosté středového hráče Špičku, který byl faulován a při pádu si poranil rameno. Z lavičky do zápasu musel naskočit Nágl, navzdory nedolečenému zranění třísel. Vynucená změna v sestavě ale hostům příliš nevadila, protože se hned za dvě minuty dostali do vedení. Dvořák využil dobrou přihrávku do běhu, pronikl do vápna a prostřelil brankáře Řepku, 0:1.

 

Zavidov povzbuzený brzkým vedením se hnal za dalším gólem a nechyběly v jeho podání i nápadité kombinace. Ale udeřilo na druhé straně. Po krásné akci ze 35. minuty vyrovnal záložník Žalud.

 

Po změně stran se hra přelévala od jednoho vápna k druhému a Zavidov měl více šancí, které ale končily buď vedle brány, nebo v náruči výborně chytajícího Řepky.

 

A pak přišly chvíle domácích. Řepka po dalším úspěšně zneškodněné šanci Zavidova založil vyhozením rychlý protiútok, hra se za několik vteřin přestěhovala do druhého vápna a tam se prosadil nechytatelnou střelou pod horní tyč Šutera, 2:1.

 

Zavidov měl několik šancí vyrovnat, ale Řepka stál vždy na správném místě. Další branka přišla v 76. minutě a opět se radovali domácí. Žalud střelou z dálky překvapil zavidovského brankáře a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 3:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: Troufám si říci, že ve vyrovnaném utkání rozhodla šíře naší lavičky. Nepamatuji, kdy jsem naposledy mohl využít všech pět možností střídání. Začátek nebyl z naší strany dobrý, rychle jsme lacino prohrávali. Do půle však stačili Žaludem vyrovnat. Ve druhém dějství se nám několikerým střídáním podařilo oživit hru a brankami Šutery a znovu Žaluda zápas rozhodnout. Pochvalu za výkon zaslouží všichni hráči, navíc nám skvěle zachytal gólman Řepka.

FC 05 Zavidov B
Petr Čech: Přijeli jsme do Lišan s cílem domácí tým potrápit a zkusit získat tři body. Bohužel to byl náš první zápas, neměli jsme žádný přátelák a tak pro některé to bylo hodně tvrdé. Snažili jsme se hrát taktickou kopanou s rozehrávkou od zadních řad, což se nám dařilo a šli jsme i do vedení. Ale pak se domácím povedlo srovnat. V druhém poločase byli šťastnější a dvěma góly otočili vítězství na svojí stranu. Nebyli jsme horší, ale bez gólů se nevyhrává. A nám se nedařilo proměňovat gólové šance.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Hamouz [-] (6. M. Bagi [-] ) , L. Krůta [-] (63. M. Chládek [-] ) , J. Feher [-] , L. Řepka [-] - R. Žalud [-] , V. Hamouz [-] , J. Paseka [-] (79. M. Kaňák [-] ) , H. Minařík [-] (90. L. Zouplna [-] ) - M. Šutera [-] , P. Ledvinka [-] (46. J. Jelínek [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - D. Devera [-] , M. Dvořák [-] , A. Špička [-] (9. Z. Nágl [-] ) , K. Loula [-] , J. Kraus [-] , P. Čech st. [-] , V. Geier [-] , L. Plincner [-] , P. Šíma [-] , J. Knor [-]

ŽK: 5. J. Hamouz , 31. L. Krůta , 58. J. Paseka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.